Anahtar Kelimeler:

Şiir Dinletisi Büyüledi

Şiir Dinletisi Büyüledi

Kırıkkale`de Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından şiir dinletisi programı düzenlendi.

Çok Sayıda Katılım
Okulun Kültür Edebiyat Kolu ve Edebiyat Öğretmenleri Mustafa Meydan, Esra Bal, Nazlı Akdağlı, Elif Toz ve Özkan Ersan tarafından hazırlanan şiir dinletisi, okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan şiir dinletisine, Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Bayındırlık ve iskan müdürü Turgut Çiçek, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Koşan, Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Kılıç, Müftü Yardımcısı Bilal Kara, Sendika başkanları, okul müdürleri, daire amirleri, öğrenci velileriyle çok sayıda davetli katıldı.

Öncü Okul Olmak İstiyoruz
Açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Murat Özsoy, okulu tanıtıcı bilgiler vererek, 5 bölümde toplam 537 öğrenci ile 57 öğretmen ve personelle eğitim öğretime devam ettiklerini belirtti. Özsoy, ``Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak, ülkemizin sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde mesleki yeterliliğe sahip, meslek etiğini benimsemiş, çağdaş ve demokrat sağlık personeli yetiştirmek, sağlık sektöründe öncelikli tercih edilen, mensubu olmaktan gurur duyulan bilgi teknolojisi ve mesleki alanda değişim ve gelişimde öncü okul olmak için varız`` dedi.

 

Şiir Bir Duygudur
Okul Müdürü Özsoy, öğrencilerin ders dışı etkinliklerle daha sosyal olduklarını ve birçok yeteneklerinin de ortaya çıktığını belirtti. Şiirlerle sonsuzluğa gidildiğini belirten Özsoy sözlerine şöyle devam etti. ``Şiir, bir duygudur, anlamaktır, anlatmaktır, hissetmek ve paylaşmaktır.`` Öğrencilerin değişik kıyafetlerle sahneye çıkarak okudukları çeşitli şiirlerle, salondaki davetlilerin duyguları bazen coştu bazen de gözyaşına dönüştü. Davetlilere çeşitli ikramın ardından vali yardımcısı Karacaev ve Milli Eğitim Müdürü Peker`in, şiir okuyan öğrencileri ve okul müdürünü tebrik etmesiyle şiir dinletisi programı sona erdi.

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı