Anahtar Kelimeler:

Avrupa Comenius Projesi

Avrupa Comenius Projesi

İstiklal İlköğretim Okulu’nda Avrupa Comenius “ Sound of the Nature” ( Doğanın Sesi ) projesi kapsamında 15 Nisan 2011 Cuma günü bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte öğrenciler çeşitli gösteriler düzenlediler.

   Okulun öğretmenleri Ali Saçak, Bilal Demirci, Sevilay Seyhan, Emel Özcan, Yusuf Ünsal ve Öznur Şahin’in çalışmaları ve katkılarıyla gerçekleştirilen gösterilerde öğrenciler çok iyi bir performans sergilemişlerdir.

    Etkinlikte Bilal Demirci ve Sevilay Seyhan, doğanın ve çevrenin korunmasıyla ilgili olarak hazırladıkları slayt eşliğinde bir sunu yaptılar.

    5/E sınıfı öğretmeni Ali Saçak’ın öğrencileri “Dostumuz Doğa” adlı oratoryoyu sundular. Ayrıca aynı sınıfın öğrencisi Zeynep Büşra Biçer de “Çevreci Büşra” adlı monoloğu sundu.

    Türkçe öğretmeni Emel Özcan’ın öğrencileri küçük bir tiyatro gösterisi sundular.

    Müzik öğretmeni Yusuf Ünsal, öğrencilerinden oluşan koro ile seyircilere bir müzik ziyafeti sundu.

    Görsel sanatlar öğretmeni Öznur Şahin’in önderliğinde resim yarışması yapıldı. Resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

    Gösteriye öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdiler. Gösteriyi büyük bir hayranlıkları seyreden veliler emeği geçen öğretmenlere teşekkür ettiler.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu