Anahtar Kelimeler:

KALE'DE SİİRT HAZIRLIKLARI BAŞLADI

KALE

TFF Üçüncü Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz, Kırıkkalespor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Siirtspor hazırlıklarına dün başladı. 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayan Kırıkkalespor’da hedef yine galibiyet.

3 günlük iznin ardından Siirtspor hazırlıklarına başlayan Kırıkkalespor, ilk günden yüzler gülmeye başladı. İlk idmanda moralleri yüksek gözlenen futbolcular, ter idmanı ile ilk gün neşeli enstantaneler verdi. Teknik Patron Harun Aydoslu, morallerinin üst düzeyde olduğunu ve bu form ile galibiyet serisinin devam etmesini istediklerini söyledi. Siirtspor tarafında ise Sancaktepe maçının mağlubiyet burukluğu yaşanıyor. Son iki haftadır form seviyesini artıran Siirt, Sancaktepe’ye 1-0 yenilmesinin ardından bu iyi gidişine de son vermiş oldu.

 

KENDİ EVİNDE ZOR GOL YİYOR

Kendi evinde 7 galibiyeti 3 beraberliği ve 5 mağlubiyeti bulunan Siirtspor, attığı 23 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü. Evinde oldukça disiplinli bir grafik çizen Siirtspor, rakiplerinden gol yememeye çalışıyor. Ekibimiz Kırıkkalespor ise kontra atak oynayarak rakiplerini bunalttığı hatırlanırsa, bu maçta da yine galip gelmemiz olası.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli