Anahtar Kelimeler:

Chp Çözümlerle Geliyor

Chp Çözümlerle Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları Haberkale sitesini ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundular.

 Ziyaret Ettiler

Sitemizi ziyaret eden partinin birinci sıra adayı Yaşar Yılmaz, ikinci sıra adayı Rafet Ulusoy ve üçüncü sıra adayı Hacı Arap Karadurmuş Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır’a bir çok konuda önemli açıklamalar yaptılar. Kırıkkale’nin bir çok sorunu olduğunu söyleyen Yaşar Yılmaz, “En büyük sorun işsizlik. Ekonomik sıkıntılar. Yatırım alamıyoruz. MKE’nin durumu ortada. Emekliler büyük sıkıntı yaşıyor” dedi.

 İşsizlik Büyük Sorun

Yılmaz, tüm sorunları yakından bildiğini ve sorunlara yönelik çözümleri olduğunu söyleyerek,  “Kırıkkale’nin sorunlarını çok iyi biliyoruz. En büyük sorunumuz işsizlik. Ekonomik sıkıntılar da cabası. Bizim bunları problem olmaktan çıkarmaya yönelik acil çözümlerimiz var. Seçildiğimiz takdirde bunları uygulayacağız. MKE’yi geliştireceğiz, Emeklilerin sorunlarını çözeceğiz” dedi.

 Sorunlar Ortada

Partinin diğer adayları Rafet Ulusoy ve Hacı Arap Karadurmuş da sorunları çözmeye yönelik uygulamalarla yola çıktıklarını, seçilmeleri halinde Kırıkkale’nin rahat bir nefes alacağını söyleyerek, “Kırıkkale’nin durumu ortada. İçler acısı bir halde. Kimse sorunlara el atmıyor. Göz boyuyorlar. Biz böyle olmayacağız” dediler.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli