Anahtar Kelimeler:

Ben Buradayım

Ben Buradayım

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Özbayrak, AK Parti il binasında yaptığı açıklamasında “Ben AK Parti’nin misafiri değilim. Benim başka bir ortamım yok. Bizden sonra bayrağı teslim alacak arkadaşlarla her zaman destek vereceğiz” dedi.

 

Hizmet Yarışı

23. dönemde Kırıkkale AK Parti Milletvekili olarak meclise giren Prof. Dr. Mustafa Özbayrak, parti il binasında basın açıklaması yaptı. Sıralamaya giremediği için AK Parti’yi küskün olma gibi lüksünün olmadığını söyleyen Özbayrak, “Biz bu davanın neferleriyiz. İnşallah AK Parti yeniden iktidara gelecek. Arkadaşlarımız meclise girecek. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz bayrağı inşallah 13 Haziran sabahı arkadaşlarımıza teslim edeceğiz. Bizim derdimiz hizmettir. Bundan sonra yine buralardayım. AK Parti’deyim” şeklinde konuştu.

 

Teşekkür Ediyoruz

Hizmetlerinden dolayı Özbayrak’a teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir “Mustafa bey ile yaklaşık 5 ay çalışma fırsatı bulduk. Her partiye nasip olmaz aday gösterilmeyip aday olmayan kişiden destek almak. AK Partili olmanın farkı budur işte. Bu olgunluktan dolayı sayın vekilimize teşekkür ediyoruz. Mustafa bey her zaman bizim vekilimiz. Burası her zaman kendisine açıktır. Biz gidene hiçbir zaman güle güle deyip kapıyı kapatmayız” dedi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı