Anahtar Kelimeler:

2 Attı 3 Aldı

2 Attı 3 Aldı

MKE Kırıkkalespor deplasmanda karşılaştığı Siirtsporu 2-1 yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı. Maça oldukça temkinli başlayan her iki tarafta gol bulmak için mücadele etti. Sahadan gülen taraf ise Kırmızı – Lacivertli ekibimiz oldu.

İlk Yarı
Maçın ilk dakikalarında baskılarını artıran her iki taraf gol arayışı bulmaya çalıştı. Maçın 20’inci dakikasında Siirtspor Yusuf Akbulut’un golü ile 1-0 öne geçti. Baskısını sürdüren ekip Kırıkkalespor aradığı golü 33’üncü dakikada buldu. Siirtsporlu oyuncu Resul Timurlenk kendi kalesine atmış olduğu gol ile durumu beraberliğe getirdi 1-1. İlk yarıda başka gol olmadı ve maç beraberlikle devre arasına gitti.
İkinci Yarı
İkinci yarının başlarında baskılarını artıran her iki taraf üstünlük sağlamaya çalıştı. Maçın 52’nci dakikasında Onur Avan görmüş olduğu kırmızı kart ile takımı 10 kişi bıraktı. Siirtspor’un 10 kişi kalmasının ardından baskısını artıran Kırıkkalespor aradığını golü 72’inci dakikada Abdullah Sönmez’in ayağından buldu. Maçta başka gol olmazken gülen taraf Kırıkkalespor oldu. Deplasmandan puan ile dönen Kırmızı – Lacivertli ekip yüzleri güldürdü

 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli