Anahtar Kelimeler:

Adaylar Halkla Buluştu

Adaylar Halkla Buluştu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları Beşir Atalay, Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, ilçe ve beldeleri gezdi.

Bilgi Aldılar
İlçe ve beldelerde büyük ilgi ile karşılanırken, Keskin İlçesinde konuşan Atalay, “Kırıkkale’de büyük bir açılış yaptık. Orada dedim ki; ‘Yürüyüşü başlatıyoruz’ işte o yürüyüşün ikinci adımını Keskinle devam ettiriyoruz” dedi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları Beşir Atalay, Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, Keskin, Çelebi, Hasandede, Köprü Köyü ve Konur Kasabası’nı gezdi. İlçe ve beldelere düzenlenen gezide, İl Başkanı Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Milletvekili aday adayları, parti yönetimi, çok sayıda partili ve vatandaş yalnız bırakmadı. İlk ziyaretlerini Keskin’e gerçekleştiren adaylar davul ve zurna ile karşılandı. Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı’yı ziyaret eden adaylar Sakallı’dan ilçe hakkında bilgi aldıktan sonra esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretinden sonda Cuma namazını kılan adaylar, Keskin’den sonra Konur Kasabasını ziyaret etti.

Hediye Köprü
Konur kasabasında da büyük bir ilgi ile karşılanan adaylar vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Çelebi İlçesine hareket etti. Çelebi ilçesinde vatandaşlara hizmet sözü veren adaylar vatandaşların sıkıntılarını dinlediler. Adayların, Köprü Köyü ziyaretinde Köprü Köyü Belediye Başkanı Hasan Taşpınar, adaylara Köyün ismini aldığı Çeşniğir Köprüsünün maketini hediye etti. Son ziyaretlerini Hasandede ilçesine yapan adaylar vatandaşlarla sohbet ederek Kırıkkale’ye döndüler. Keskin ziyaretinde konuşma yapan Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı, “İlçemize yeni projeler yapacağız bununla ilgili projelerimiz var. Bitmiş ve hala inşaatı süren projelerimiz var. Sizlerden inşallah seçim döneminde ve seçim sonrasında projelerimizde hizmetlerinizi bekleyeceğiz. Keskinli hemşehrilerimiz ziyaretinizden son derece memnun oldular” şeklinde konuştu.

Önemli Bir İlçe
Milletvekili Adayı Ramazan Can, “Keskin bizim için önemli bir ilçe. Keskin, tarihi geçmişiyle, birikimiyle bir ilçe olmakla birlikte bağrından Kırıkkale’yi çıkartan bir ilçe. Gerek cumhuriyet tarihinde, gerek milli mücadele döneminde mücadelemize olan katkısı çok büyük. Kırıkkale’nin en güzel ilçesine güzel hizmetler yapıldı. İnşallah 12 Haziran’da sizlerin desteğiyle Mevla’nın taktiri ile üç milletvekili buradan çıkacak olursa Keskin’imiz açısından, köylerimiz açısından ve vilayetimiz açısından önemli gelişmeler olacaktır. Kırıkkale için bu aday listesi Kırıkkale için tarihi bir fırsat, tarihi bir dönemeç. Keskin’i ve yöremizi heyecanlı, yatırım yapılacak kadroların geldiği ve sizlerin desteği ile Keskin’in önünü açacak, sıkıntılarını çözecek bir kadro var. Sizlerden destek istiyorum ve sizlerin desteği ile 3-0 yaparak ilimiz için ve Keskin’imiz için en iyi hizmetleri yapacağız” dedi.

Keskin’e Yatırım Sözü
Can’dan sonra bir konuşma yapan Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal, “Yaklaşık üç yıl önce buradaki kaymakamlık binasının açılışı için bakanımız ile birlikte gelip bir konuşma yapmıştık. O konuşmada bakanımız; Keskin’in evladı olduğunu ve hizmetlerini yapacağını, bende; Keskin’in yeğeni olduğumu dayılarımızın hepsinin Keskinli olduğunu ifade ettim’ diye bir konuşma geçti. O konuşma resmi bir konuşmaydı. Taktiri ilahi üç sene sonra o konuşma başka bir şekle döndü. Oraya iki çalışma arkadaşı olarak gelip size hitap eden insanlar bu sefer de politikacı olarak geldik ve hitap ediyoruz. Fakat resme baktığınız zaman resim aynı resim. Beşir Atalay; Keskin’in yetiştirdiği Keskin’in evladı. Oğuz Kağan Köksal; Keskin yeğeni. Keskin’e bundan daha başka yapacak bişey var mı? Bundan sonra inşallah Keskin’e her şey gelecek” ifadelerini kullandı.

Yüzümüzü Ak Edecek
Köksal, “Biz politikacı olarak her gittiğimiz yerde 3-0 yapacağız diye söyleyeceğiz ama Keskin’e bunu derken çok fazla söylemeyeceğiz. Çünkü; Keskinli zaten biri içinden yetişmiş biri yeğeni ise Keskinli bunu düşünecek ve hepsi oyunu verecek. Bütün bunlar bir araya geldiği zaman biliyorsunuz Keskin bizim en eski şehrimiz. Kırıkkale’yi Kırıkkale yapan keskindir. Keskin layık olduğu yere bundan sonra gelecek. Biraz önce Belediye Başkanımız bir liste verdi. Bu listenin yapılması ile keskin yoluna hızla gidecek” şeklinde konuştu. karşılama töreninin hoşlarına gittiğini söyleyen Köksal, kendi memleketinde güzel karşılanmanın onur verici. Keskinlilerin yüzlerini ak edeceğini ifade etti.

Adı Gibi Keskin Olacak
Türkiye’nin yeni bir seçim ortamına girdiğini söyleyen Milletvekili Adayı Beşir Atalay, “Türkiye yeni bir seçim ortamına girdi. İnşallah 12 Haziran’da ülkemize yeniden bir parlemento oluşacak. Bizlerde bu toprağın insanları olarak partimizin çalışmalarını yapmak üzere geldik ve Kırıkkale’den sonra ilk ziyaretimizi Keskin’e yapıyoruz. Kırıkkale’de büyük bir açılış yaptık. Orada dedim ki; ‘Yürüyüşü başlatıyoruz’ işte o yürüyüşün ikinci adımını Keskinle devam ettiriyoruz. Bütün ilçelerimize, beldelerimize ve köylerimize aynı şekilde üç aday olarak, çalışma arkadaşlarımız olarak gideceğiz. Keskin’in önemini hepimiz biliyoruz. Keskin gerçekten keskin bir yerdir. Havası da, suyu da, insanı da keskindir. Keskin, Osmanlı İmparatorluğu döneminin büyük şehirlerinden biridir. Önemli merkezlerinden biridir” dedi.

Yeniden Yola Çıktık
İlkokul zamanında Keskin’in büyük bir şehir olduğunu söyleyen Atalay, “Kırıkkale küçük bir ilçeydi. Sonra Kırıkkale il oldu ve Keskin biraz daha Kırıkkale’ye kaymış oldu. Keskinlilerde Ankara’ya, İstanbul’a gitmiş oldu. Buna rağmen Keskin, Kırıkkale’nin en büyük ve en önemli ilçesi. Çalışmalarımızı da buna layık olarak yapacağız. Rektörlüğüm dönemimde burada büyük bir çalışma ile yüksek okul açtık. Burada üniversitenin imkanlarının büyümesi lazım. Sadece bir yüksek okul değil daha geniş imkanları olması lazım. Biz yeniden yola çıktık ilimizin ilçelerimizin ihtiyaçları içinde çalışıyoruz. Nereye ne getirilir ne yapılır onları yeniden belirleyeceğiz. Sizlerden istediğimiz bu seçim ortamında bütün partiler çalışma yapacak. Hepimiz gidip kendi vicdanımızla sandıkta oyumuzu vereceğiz. AK Parti’yi anlatmama gerek yok. AK Parti dokuz yıldır iktidardı. AK Partinin Türkiye’de neler yaptığını, Türkiye’ye neler getirdiğini hepimiz biliyoruz. Keskin’e de en iyi hizmet yapacağımıza inanıyoruz” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı