Anahtar Kelimeler:

Erdem Yine Açıklama Yaptı

Erdem Yine Açıklama Yaptı

NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, AK Parti`nin seçimlerde tekrar iktidar olacağını söyledi.

Basın Toplantısı Yaptı

Erdem, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, milletvekili adayı olmamasının kendisini etkilemediğini belirtti. "44 yıllık aktif siyaset hayatımı doldurdum ve bu konuda büyük tecrübeler yaşadım" diyen Erdem, şöyle devam etti: "Devletime hizmet etmek ve devletim için çalışmak bana büyük bir zevk verdi ve para her zaman ikinci planda kaldı. Devlete hizmet aşkını benimseyerek birçok kurum ve kuruluşta görev yaptım. Mesele milletvekili olup olmamak değil, mesele insanlara milletvekili olmadan da hizmet etmektir. Bu konuda savunma sanayisinden ve bazı kurumlardan gelen teklifler var, bunları düşüneceğim. Hizmet etmek her zaman benim asıl görevimdir. "

Geçmişe Bakın

AK Parti`nin tekrar iktidar olacağını dile getiren Erdem, "AK Parti`nin mevcut şartlarda yine iktidar olacağına inanıyorum. AK Parti`nin yeniden iktidar olacak gücü var ve bu güç halktan geliyor. AK Parti`nin iktidarı döneminde istikrar, güven ve hizmet anlayışı temel görevlerdendir. Geçmişe baktığımız zaman büyük krizler ve çarpıcı olaylar hep parlamentoda koalisyonlar tarafından olmuştur. Bunları da herkes iyi bir şekilde bilmektedir" diye konuştu.

 

Görev verilmezse…

"Önemli bir görev verilmemesi durumunda özel hayatıma geri döneceğim ve yine bazı çalışmalar yaparak milletime hizmet edeceğim" diyen Erdem, "Kendi tecrübelerimi yine milletimin yararına göstermeye devam edeceğim. Hizmetin her yerde, her alanda, her sıfatla olabileceğine inanan kişilerden birisiyim. Faydalı ve iyi işler yapmak önemlidir. Gelişmiş ülkelere baktığımız zaman her alanda proje yaparak kalkınıyor" dedi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı