Anahtar Kelimeler:

Bahçeli, Atalay'a çattı

Bahçeli, Atalay

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yozgat'ta yaptığı konuşmada AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Beşir Atalay'ı eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Televizyonlarda kalkıp nutuk atmanın gereği yok, milleti kandırmanın gereği yok. 9 yıldır iktidardasınız, işi bulmuşsanız, aşı bulmuşsanız, yoksulluğu gidermişseniz helal olsun, yolunuza devam edin. Ama bunlar olmuyorsa artık edebinizle iktidardan çekilmeyi de bilin” dedi.

Bahçeli Yozgat’taki konuşmasında Beşir Atalay’a da yüklenerek, “Devlet yok, vali yok, kaymakam yok. Sadece kala kala peşmerge bozuntularıyla bizim emniyet gücümüz kalmış. Sabaha kadar güvenliği sağlamak için sokakta peşmerge bozuntularıyla boğuşup duruyor, linç ediliyor. Bir milletvekili müsvettesinden tokat yiyor. Ama Başbakanın haberi yok. İçişleri Bakanı köşesine çekilmiş. İhanetin en büyüğü olacak, gelecekte bir yüzkarası olacak demokratik açılımın mimarı, şimdi de çıkmış Kırıkkale`den aday olmak istiyor. Kırıkkaleliler bir ders verin, `Yıkım projesinin mimarına bir ders verin` diye buradan sesleniyorum.” Bahçeli, hükümetin yoksulluğu siyasi malzeme yaptığını ileri sürerek, iktidara gelmesi halinde uygulamaya koyacakları ‘Hilal Kartı’ anlattı.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu