Anahtar Kelimeler:

Dp'de Olağanüstü Durum!

Dp

Demokrat Parti (DP) Kırıkkale İl Teşkilatı`nda toplu istifa şoku yaşandı…

 İstifa Ederek Gittiler

DP Merkez Yönetim 2. Başkanı Ahmet Bedir, İl Yönetimi 2. Başkanı Celal Günay, Merkez Yönetimi 2. Başkanı İbrahim Düzgün, İl Yönetimi 2. Başkanı Yalçın Karalök, İl Disiplin Kurulu Üyesi İlhan Yurdakul ve İlçe Yönetim Disiplin Kurulu Üyesi Aydın Altundağ, partilerindeki görevlerinden istifa etti.

 Sert Açıklama Yaptılar

Genel Merkezinden partinin misyonu dışında hareket ettiğini belirten adaylar istifalarını Cafe Carizma`da açıkladı. Partililerin istifasına HAS Parti Merkez İlçe Başkanı Soner Gençer de katıldı. Partililer, şu an için herhangi bir partiye geçmeyeceklerini, seçimde bağımsız çalışacaklarını ifade etti. İstifa eden partililer adına konuşma yapan Eski Merkez Yönetimi 2. Başkanı Ahmet Bedir, "İstifa etmemizin nedeni Demokrat Parti`nin partisine ve partililerine sahip çıkmayıp çizgisinden uzaklaşmasıdır.

 Biz Borcumuzu Ödedik

Hepimiz minnet borcumuzu fazlasıyla ödemiş bulunmaktayız. Biz ekip arkadaşlarımız ile birlikte Demokrat Parti ruhunu yaşatıp partimize sahip çıktık. Fakat partinin son zamanlardaki tutumu bizleri üzmüş bulunmakta. O yüzden partimizden istifa ediyoruz" şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı