Anahtar Kelimeler:

Eski Bakan'dan Açıklama Geldi

Eski Bakan

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Beşir Atalay, Kırıkkale`de seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale`deki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıda Konuştu

Atalay, toplantı öncesinde Kastamonu`da Başbakanlık otobüsüne eşlik eden polis eskortuna saldırıyla ilgili soru üzerine, ``Bir polisimiz şehit oldu, Allah`tan rahmet diliyorum, emniyet teşkilatımızın mensubu için çok üzüldüm, olayla ilgili doğrusu geniş bir bilgi alamadım. Ben de biraz önce öğrendim İçişleri Bakanımız oraya gitmiş daha teferruatlı bir bilgi aldıktan sonra paylaşırız. Ondan sonra değerlendirmesini yaparız`` diye konuştu.

Açıklamalar Yaptı

Beşir Atalay, daha sonra sivil toplum kuruluşları temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada, bu dönem Kırıkkale siyasetinde yeni bir dönem, daha farklı daha organize daha ortak aklın buluştuğu ortak çabalarla hizmetlerin getirildiği bir Kırıkkale olmasını istediklerini belirterek, ``Bu sadece birilerinin sorumluluğunda olmasın, sadece siyasetçinin sadece valinin, belediye başkanının olmasın, ama hem kamu hem de sivil toplum kuruluşlarının içinde olduğu bir organizasyonla olsun istiyoruz. Onun için çalışma yapıyoruz`` dedi.

Atalay Açıklamaları

Türkiye`nin her alanda ileri adımlar attığını kaydeden Atalay, konuşmasını şöyle sürdürdü: ``Demokratikleşmeye baktığımızda, Türkiye çok önemli adımlar attı. Avrupa Birliği Süreci bizim hem demokratikleşmemizde, hem ekonomimizin rayına oturmasında, özellikle yabancı sermayenin Türkiye`ye gelmesinde çok önemli bir faktör olmuştur. Türkiye`nin neresine giderseniz gidin iş adamlarımız oralarda. Demokratikleşmeye baktığımızda Türkiye bugün gerçekten çok ileri adımlar attı. Bu konudaki gelişmeleri hepimiz biliyoruz. İki defa anayasa değişikliği oldu, iki defa referandum oldu, şimdi inşallah anayasanın tamamını değiştirme yönünde bir irade oluştu. Şehirlerin sorunları ülke sorunlarından bağımsız ve kopuk değildir. Bireylerin sorunlardı da öyledir. Onun için sorunlara bir bütün olarak bakmak durumundayız. Ülkemizde işler iyi giderse şehrimize de yansıyacaktır. Şehrimizin ekonomisine de yansıyacaktır. Onun için kampanyamızda biz daima ülkemizin genel meseleleri ile şehrimizi paralel götürüyoruz siyasete de böyle bakmak durumundayız yoksa mikrolarda kaybolur gideriz.``

Yükselen Ülke

Türkiye`nin her alanda yükseldiğini kaydeden Atalay ``Türkiye Dünyanın yükselen yıldızlarından birisi. Türkiye uluslararası alanda çok parlak bir ekonomik aktiviteye sahip. Dünya genelinde müteahhitlik hizmetlerinde Çin`den sonra biz ikinciyiz bu ciddi bir tespittir. Ciddi bir değerlendirmedir. Kişilikli politikamız sayesinde çok önemli mesafeler aldık. Hamd olsun Türkiye trendi yükselen bir ülke, Türkiye trendi yükselen bir ülke biz bununla gurur duyuyoruz`` diye konuştu.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu