Anahtar Kelimeler:

Mhp Adayları İlçe Turunda

Mhp Adayları İlçe Turunda

MHP Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Prof. Dr. Osman Durmuş, İdris Karakuş ve Veli Uca, Irmak kasabasını ve Yahşihan ilçesini ziyaret ettiler.

Mhp Tek Başına İktidar Yapalım
Sabah saatlerinde Irmak Kasabasına giden MHP adayları yağan yağmura rağmen pazarı gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Pazar ziyaretinin ardından Irmaklılarla kahvehanede bir araya gelen adaylar, MHP`nin seçim vaatlerini ve Kırıkkale`ye yönelik projelerini anlattılar. MHP adayları sohbetin ardından Yahşin ilçesine hareket ettiler. Yahşihan ilçesinde tek tek esnafı ziyaret eden MHP adayları daha sonra Yahşihanlıların sorunlarını dinlediler. Burada vatandaşlara seslenen Osman Durmuş, `Yahşihan`a yaptığım yatırımlar ortadadır. Bizim dönemimizde Yahşihan çok büyük mesafeler kat ederek gelişmiştir. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak, iş ve aş sorununuza çare olmak için 12 Haziranda MHP`yi tek başına iktidar yapmanızı talep ediyoruz` dedi.

Karşılıksız Sevdik
MHP 2. sıra adayı İdris Kararukuş ise `AKP seçim sürecinde devlet olanaklarını kullanarak sizlerin aklınızı bulandırmak isteyebilir. Seçime yönelik bazı vaatler ve bazı yardımlarda bulunabilir. Ama Yahşihanlılar ülkemizin içinde bulunduğu karanlık tabloyu göz önüne alarak sandıkta AKP`ye gereken dersi verecektir` dedi. MHP 3. sıra adayı Veli Uça ise `bizler Kırıkkale`nin öz evlatlarıyız. Başka adaylar gibi seçimden seçime Kırıkkaleli olduğumuzu hatırlamıyoruz. Biz Ankara`ya da başka illere de gitsek, bu bozkırın insanıyız. Sizlere asla sırt çevirmeyiz, kapımızı kapatmayız. Çünkü biz Kırıkkale`yi karşılıksız sevdik` dedi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu