Anahtar Kelimeler:

ANNELER GÜNÜNÜ HEDİYELERLE KUTLADI

ANNELER GÜNÜNÜ HEDİYELERLE KUTLADI

Belediye Başkanı  Yüzlerce Anneye Anneler  Günü Hediyesi Dağıtıp El Öptü.

Anneler Günü 08 Mayıs Anneler Günü Her yıl mayıs ayının 2.haftası kutlanan anneler günü bu sene de 8 Mayıs 2011 Pazar günü tüm dünyada kutlanılıyor..Bazı insanlar coşkuyla bazı insanlar ise hüzünle kutlayacak. Annelik kadınlara verilen en büyük hediyedir,

Yıllardır sadece Mayıs ayının 2. haftası dillenen ve duyguları ifade etmek için yetmeyen 24 saat içinde annelerimizi mutlu edelim. Evet yılın 365 günü anmamız gereken o mübarek insanları bari kendi adlarına düzenlenen bu günde yalnız bırakmayalım. Bir gülücük,bir tebessüm, bir öpücük yada sadece bir telefon kadar kolay annelerimiz mutlu etmek. Bütün annelerin Anneler Gününü kutluyoruz.

Kırıkkale’nin Bahşıli ilçesindeki yüzlerce Annenin Anneler gününü kutlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Pişkin annelerin ellerini öperek hediye vererek annelerden dualar aldı.

Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesindeki anneler hiç tahmin edemedikleri bir kişiden hediyeler alıp ellerinin öpülmesinden  mutlu olduklarını kameralarımıza yansıdı. İlçe belediye başkanı Halil İbrahim Pişkin evli ve  5 çocuk babası olmasındanımdır bilinmez her yıl anneler gününü ilçesindeki yüzlerce anneye ulaştığını bu anneler gününde duymuş olduk.

Bahşılı ilçesindeki TOK’i konutlardan başlayarak ilçe içerisindeki  ikamet eden annelere 2000  ye yakın çaydanlık Seti  ve 2000 e yakın Pazar arabası ile 5000 adet çam fidanını dağıtılmasından çok hoşnut olan anneler ,gününü düşünen Başkana ve eşine teşekkür eden anneler hatırlanmalarından dolayı çok memnun olduklarını belirtiler. Anne  Hatice Dönmez duygusunda şunları söyledi. ‘’Başkandan Allah razı olsun 7 çocuk annesiyim çocuklarının 3 ü yurt dışında  bugün tv lerden anneler günü programını izlerken gözlerim doldu. Anne olmak kolay değil şimdiki gençliğin duyarlılığı bek yok inşallah onlarda anne olunca anlarlar. ‘’ dedi

Bahşılı belediye başkanı annelere konuşmasında ‘’ Siz Annelerimizin gününü kutluyorum ellerinizden öperim. Çam sakızı çoban armağanı hediyemi kabul edin sizin hakkınızı ödeyemeyiz. Haklarınızı helal edin .Bütün annelerin Anneler Gününü kutluyoruz.’’dedi.

HABER- KAMERA: ARİF ÇAKIROĞLU



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı