Anahtar Kelimeler:

Balışeyh'te Anlamlı Ziyaret

Balışeyh

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde `Anneler Günü` etkinlikleri kapsamında şehit anneleri ziyaret edildi. İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir ilçe merkezi ve köylerindeki şehit annelerini ziyaret ederek şehit annelerinin ``Anneler Gününü` tebrik etti. Şehit anneler

Anneler Ziyaret Edildi

Kaymakam Erdemir, şehit annelerini ziyaret ettiklerini ifade ederek, şehit annelerini bu anlamlı günde yalnız bırakmak istemediklerini belirtti. Bu maçla ilçe merkezi ile Aşağı Karakısık ve Yukarı Karakısık köylerindeki şehit anneleri Aysel Yerlikaya, Münevver Öcal, Refikar Ergül ile şehit babaları ve yakınları da ziyaret edildi. Kaymakam Erdemir, “Şehit anneleri bizler için, vatanımız için evlatlarını feda ettiler. Onları bu anlamlı günde yalnız bırakmamak ve şehit annelerimizin duygularını paylaşmak, hüzünlerini azaltmak istedik” dedi.

Duygusal Anlar

Kaymakam Erdemir`in şehit annesi Aysel Yerlikaya`ya, “Bu önemli günde biricik evladınız, şehidiniz yanınızda olamadı, hediyesini alıp anneler gününüzü kutlayamadı. Evladınız şehitlik mertebesine ulaştı. Allah Rahmet eylesin. Eğer kabul buyurursanız beni de bir evladınız olarak kabul ederseniz gününüzü kutlamak isterim” dedi. Şehit anneleri Kaymakamın kendilerini anneler günü vesilesi ile ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Şehit annesi Münevver Öcal, “Evladımızın acı haberi bizleri çok derinden üzdü. Bu acıya yıllardır bir türlü alışamadık. Üzüntüsünden hem babası hem de ben şeker hastalığına yakalandım.

Teşekkür Ettiler

“Ama vatan sağ olsun. Bizlere yapılan bu ziyaretler acımızı az da olsa hafifletiyor. Yalnız olmadığımızı, unutulmadığımızı anlıyoruz. Kapımızı açan, bir lokma ekmeğimizi yiyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Şehit annelerine yapılan ziyarette Kaymakam Erdemir, şehit anne ve babalarıyla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Ailelerin dertlerini ve hüzünlerini paylaştı. Herhangi bir istekleri olması durumunda daima yanlarında olduklarını belirtti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı