Anahtar Kelimeler:

Uça'dan Millet Açılımı

Uça

MHP adayı Veli Uça, aktif çalışmaları ve herkesi partide buluşturan yapısı ile dikkat çekiyor.

Aktif Bir Çalışma Yapıyor

12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için partilerin ve adayların çalışmaları devam ediyor. Bu dönem en dikkat çekici adaylardan biri de Kırıkkale’nin yakından tanıdığı Veli Uça. MHP milletvekili adayı olan Uça, aktif ve herkesi buluşturan çalışmalar ve organizasyonları ila dikkatleri üzerinde topluyor. Adaylığı açıklandıktan bu yana yaptığı çalışmalar ile kendisinden bahsedilmesini sağlayacak Uça, 12 Haziran’a kadar yoğun tempo ile çalışmanın süreceğini belirtti.

Kırıkkale İçin Varız Diyor

Bu konuda açıklamalarda bulunan Uça, “Biz her zaman Kırıkkale’de varız. Kırıkkaleli hemşehrilerimizin her zaman yanındayız. Seçim gezilerinde bize büyük ilgi gösteriliyor olması bizleri memnun ediyor. Demek ki bu toplumda varız diye düşünüyoruz. Biz hep burada olacağız. Toparlayıcı olacağız. Partimizde bütün isimleri buluşturmanın gayreti içindeyiz. Bunu da şu ana kadar başardık” dedi.

Küskünleri Buluşturan İsim

Partide küskün olarak bilinen isimlerin Veli Uça’nın gayreti ile buluştuğu gözleniyor. Uça, bunu seçimden sonra da sağlayacaklarını söylüyor. Veli Uça, sempatik ve samimi tavırları ile sadece partililerin değil, halkın da büyük ilgisini çekiyor. Seçim gezilerinde sıcak ve cana yakın tavırları ile halkın ilgisini çekmeyi başarmış görünüyor. Bunu samimi olmasına bağlayan Uça, bu konuda şunları söylüyor:

Samimi Bir Yaklaşım

“Her seçim gezisinde bizlere büyük ilgi gösterilmesi  gerçekten dikkat çekici. Bunu samimi olmamıza, içten ve cana yakın yaklaşımımıza bağlayanlar var. Buna katılıyorum. Ben aslında hayatım boyunca hep böyle oldum. Bundan sonra da elbette böyle olacak. Biz seçimi 12 Haziran’da bitmiş saymıyoruz. Bizim seçimimiz ondan sonra başlıyor. Her zaman milletimiz ile birlikte olacağız” dedi.

Her Şey Güzel Olacak

Gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür eden Veli Uça, “Milletimiz bize gerçekten büyük teveccüh gösteriyor. Bunu sandığa yansıtmalarını istiyoruz. Bizim onlara, onların bize ihtiyacı var. Ülkenin ve Kırıkkale’nin durumu ortada. Hep birlikte yaşadığımız sorunlara çözüm bulacağız. Biz onlar için varız, onlar için yola çıktık. Gösterdikleri ilginin devam etmesini diliyoruz. Neticesi güzel olacaktır” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı