Anahtar Kelimeler:

Duygulandıran Marş

Duygulandıran Marş

Özürlüler haftası etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından Türkiye de ilk kez olarak işaret diliyle 10. yıl marşını okumaları büyük beğeni topladı…

İşaret Dili İle Okudular

Kırıkkale`de Özürlüler haftası etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Sosyal Hizmetleri il Müdürlüğü tarafından Kültür merkezi salonunda düzenlenen sessiz film gösterisinden önce Kırıkkale Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından Türkiye de ilk kez olarak işaret diliyle 10. yıl marşını okumaları büyük beğeni toplarken salonda bulunanlar öğrencileri ayakta alkışladılar.

İlk Kez Yapılıyor

Kısa zamanda işaret diliyle konuşmayı öğrenen Zübeyde Hanım Kız Meslek lisesi öğrencileri, önce İstiklal Marşı ve daha sonra ise 10. Yıl Marşını okumaktan son derece mutlu olduklarını ve önceleri heyecanlanmalarına rağmen en iyi şekilde ilk kez okumalarının mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencileri, işaret dili ile önümüzdeki günlerde çeşitli dallarda çalışmalar yaparak engellilere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını da dile getirdiler.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı