Anahtar Kelimeler:

Chp'den Esnaf Gezisi

Chp

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Yaşar Yılmaz, 12 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yılmaz, ziyaret ettiği mermerci esnaflarından da destek sözü aldı.

Sandıkta Cevap Verin

Yahşihan Mezarlığı yanında bulunan mermerci esnafını ziyaret eden CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Yaşar Yılmaz, esnafların sorunlarını dinledi. Kendilerine muhatap bir vekil bulamadıklarını ifade eden esnaflara, kendisinin çantacı adaylardan olmadığını söyleyen Yaşar Yılmaz, “ben seçim zamanı çantamı alıp, sokaklara çıkmadım. Ben, dün de buradaydım, bugün de buradayım, yarın da ömrüm yeterse burada olacağım. Ancak seçimden seçime sizleri hatırlayanlara, Meclis’e gittiğinizde, ‘Ben, Ankara milletvekiliyim; bölge vekilinize gidin’ diyerek sizleri kovanlara, 12 Haziran’da cevabınızı sandıkta verin. Ben, sizin evladınızım. Bana her zaman ulaşabilirsiniz. Meclis’te sizin sesiniz olabilmem için bu seçimde, bu kardeşinize destek verin” diye konuştu.

Seçimden Seçime

Yaşar Yılmaz’ın kendilerini ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden mermerci esnafları, iktidar partisi vekillerinin kendilerini en son 22 Temmuz genel seçimleri sürecinde ziyaret ettiklerini, ondan sonra ise unuttuklarını belirterek, Meclis’te Kırıkkale’nin sesi olacağına inandıkları Yaşar Yılmaz’a seçimlerde destek olacaklarını dile getirdiler. Haber Merkezi



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu