Anahtar Kelimeler:

Büyüklere Taş Çıkardılar

Büyüklere Taş Çıkardılar

Pakize Akalın'lı Anaokulu, Okul öncesi eğitim haftası münasebetiyle kutlama etkinliği düzenledi.

Proğrama Programa Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaer, Belediye başkan yardımcısı Ali Danış MEM.lüğü  Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Pakize Akalın’lı Anaokulu Müdiresi Hatice Özdemir’in yanı sıra öğretmenler ve  çok sayıda veli katıldı.

Pakize Akalın’lı Anaokulu Müdiresi Hatice Özdemir, konuşmasında. Velilerin çocuklarını emanet etmelerinin kendilerine gurur verdiğini dile getirdi. Özdemir “ Dünyanın en güzel çiçekleri bizim evimizdedir. Solmasın diye elimizden gelen her şeyi yaparız. Onların bir tek gözyaşları bizim ömrümüzden ömür götürür. Onlar bizim hayatımız, yaşam kaynağımız, canımız, neşemizdir. Onları hiç kimse anne babaları kadar sevemez. Sizi de hiç kimse onlar kadar sevemez” dedi.

Özdemir “ Dünyanın en güzel çiçekleri artık avucunuzun içinde değiller. Bugün bu çiçekler hayatın ilk adımı olan anaokulundalar. Sizler için çalıştılar, çabaladılar. Sizler için hazırlanmış olan bu program; Eğitsel açıdan çocuklarımızın kendilerine olan özgüvenlerini geliştirdiklerinin, sağlıklı bir gelişim özelliği gösterdiklerinin, bende varım dediklerinin bir kanıtıdır. Bu çocuklar milletimizin en değerli varlığı, barışın ve sevginin temsilcisi, yarınlarımızın güvencesidir. Bu güzel evlatlarınızı bizlere emanet etmeniz bizim için gurur vericidir. Bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler dilerim”  dedi..

Programda Pakize Akalınlı Anaokulu Uğur Böcekleri sınıfı öğrencilerinden Nisa ve Gülsu adında iki öğrencinin Milli Mücadelemizin sembolü olan İstiklal Marşının okumaları alkışlara neden oldu. Daha sonra Değirmenci Amca adlı skeç, Anaokulu şiirinin okunması, palyaço şarkısı ile devam eden program seyircilere keyifli anlar yaşattı.

 

 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli