Anahtar Kelimeler:

Çalışmalar Değerlendirildi

Çalışmalar Değerlendirildi

Balışeyh`te Köylere Hizmet Götürme Birliği`nin Mayıs dönemi olağan toplantısı yapıldı. Toplantıya geniş katılım oldu ve çalışmalar masaya yatırıldı.

Geniş Katılım Oldu

Balışeyh Çok Programlı lisenin konferans salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Tekin Erdemir, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Yazı işleri Müdürü Mümtaz Erdurucan, Özel İdare Müdürü Hüseyin Öztürk, il genel meclis üyesi Selim Aksoy ile 26 köy muhtarı katıldı. Yapılan Birlik toplantısında, 2010 yılına ait gelir gider kesin hesabı, meclis üyeleri tarafından görüşülüp onaylanarak karara bağlandığı ve 2011 yılına ait çalışma planının da yine birlik meclisi üyeleri tarafından oylanarak kabul edildiği belirtildi. Kaymakam Erdemir, toplantıya katılan üyelerden dilek ve temennileri dinledikten sonra, ilçe merkezine yapılacak olan köylü pazarı hakkında bilgi verdi.

Çalışmalar Anlatıldı

Erdmir, "Belediye tarafından tahsisi yapılan 3 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan ve tüm halkımızın rahatlıkla istifade edebileceği köylü pazarı yapımı projesi hazırladık. Vatandaşımız, kendi çapında üretmiş olduğu ürünlerini haftanın tüm günlerinde açık olacak olan köylü pazarında direkt olarak tüketiciye ulaştırma imkanı bulacaktır. Projemizle ilgili olarak gerekli olan çalışmalar hızla devam etmekte olup, bitmesi halinde ilçemizde ekonomik yönde de bir canlılık sağlanmış olacaktır" dedi. Birlik toplantısı, sohbet ve ikili görüşmelerin ardından sona erdi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı