Anahtar Kelimeler:

Sp Adayları Dolaşıyor

Sp Adayları Dolaşıyor

Saadet partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır, Ramazan Gözalan ve il teşkilatı Karşıyaka, Yuva, Gündoğdu, Etiler, Güzeltepe, Yenimahalle, Çalılıöz ve Yaylacık mahallelerindeki kahvehane ziyaretlerine devam etti.

Kahvehane Ziyareti

İl yönetim kurulu üyelerinin tamamının iştirakiyle kahvehane ziyaretleri doruk noktasına ulaştı. Kahvehanede vatandaşlara seslenen Milletvekili Adayı Faruk Vurgun "bizim iktidarımızda rantiyecilerin musluğunu kapatarak vatandaşlara giden musluğu açtık. Halkımız yüz alırken bizim iktidarımızda ikiyüzelli almaya başladı. Şu anda sokaklarda çok sayıda insan aç dolaşıyorken birileri de ceplerini doldurmaya çalışıyor" dedi.  Faruk Vurgun "bizim amacımız bu ülkede herkes huzurlu ve mutlu olsun, bu ülke adaletle yönetilsin, herkesin refah seviyesi yüksek olsun" bunun içinde Saadet iktidara gelsin diye günün her saatinde kahve kahve dolaşıyoruz" dedi.

Açıklamaları Oldu

Milletvekili Adayı Selami Çakır, ülkemizdeki işsizlik, yoksulluk ve manevi alandaki yozlaşmanın çaresinin Milli değerlerimize sarılıp dış güçler tarafından sahnelenen senaryonun değiştirilmesi gerektiğini ifade etti. Ülkemizde yıllardır sahnelenen oyunda Saadet Partisi hariç diğer partilerin rollerini oynadığını dile getirdi. Diğerleri faizci kapitalist sistemin bekçileri, Avrupa Birlikçi, Amerikancı ve IMF politikalarından yana. Bu dört temele sahip parti ve görüşlerin ülkeyi düzlüğe çıkaramayacağını her geçen gün daha da kötüye götüreceğinin artık görülmesi gerektiğini söyledi.                               

Saadet Açıklaması

Daha sonra halka seslenen Milletvekili Adayı Ramazan Gözalan, Saadet Partisinin bunlardan farklı olarak Faizsiz adil düzen dediğini, AB değil D-8, IMF değil Milli ekonomik model önerdiğini ve son olarak da Amerika`dan icazet alan değil, milletin öz değerlerinden güç alan bir parti olduğunu söyledi. Ülkemize Refahı getirdik, şimdi Saadet`i getireceğiz” dedi. Vatandaşların  yoğun ilgi göstermesi, 54. Erbakan Hükümetinin bolluk ve bereketli günlerine duydukları özlemleri, Milli Görüş iktidarının yaklaştığının göstergesi olarak yorumlara neden oldu. Haber Merkezi



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu