Anahtar Kelimeler:

Birliğimizi Güçlendiriyoruz

Birliğimizi Güçlendiriyoruz

MHP Milletvekili Adayı Veli Uça, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Uça, milletin hislerine tercüman olduklarını söyledi.

Büyük İlgi Görüyoruz

Seçimle ilgili çalışmalarını sürdüren Uça, çalışmaları ve yaşanan bazı gelişmeler konusunda açıklamalarda bulundu. Seçimde milletin kendilerine büyük destek vereceğine inandığını söyleyen Veli Uça, “Biz hiçbir komplo, hiçbir ayak oyunu yıldıramaz. Yolumuzdan şaşmayız. Biz milletimizin içinden, bağrından çıktık. Biz milletin sesiyiz. Onların hislerine tercüman oluyoruz. Bu yüzden de büyük ilgi ve itibar görüyoruz. Her gittiğimiz yerde milletimiz bizi büyük bir ilgi ve alaka ile karşılıyoruz. Onların sevgisine layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Bunlar Bizi Yıldırmaz

Açıklamalarına devam eden ve MHP’nin güçlü, köklü ve büyük bir parti olduğunu, bir ülküsü bulunduğunu söyleyen Veli Uça, buna yönelik saldırılar yapıldığını, MHP’yi küçültmek için bir takım ayak oyunları oynandığını söyledi. Bunun kendilerini yıldırmayacağını yineleyen Veli Uça, “Kimse bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Bu ayak oyunları ile bir şeyler yapacaklarını zannedenler yanılıyor. Milletimiz tam tersine bize sahip çıkıyor ve çıkacak. Bunu açıkça görüyoruz” dedi.

Bu Bizi Güçlendirir

MHP’nin son zamanlardaki saldırılar karşısında daha da büyüdüğünü ve kenetlendiğini belirten Veli Uça, “Bu saldırılar bizim daha dinamik olmamızı, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemizi sağlıyor. Biz başkalarına, başka partilere benzemeyiz. Bizim bir misyonumuz var. Bu misyona kim zarar vermek isterse o zarar kendisine döner. Bundan dolayı bizim bir sıkıntımız yok. Yolumuza devam ediyoruz” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu