Anahtar Kelimeler:

Chp'liler Basınla Buluştu

Chp

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ziya Kavlak, Merkez İlçe Başkanı Bülent Uslu, milletvekili adayları Yaşar Yılmaz, Rafet Ulusoy ve Hacı Arap Karadurmuş, gazetecilerle bir araya geldi

Özel Açıklamalar Oldu

Önceki akşam Derya Balık Lokantası’nda gazetecilerle buluşan adaylar ve il yöneticileri seçim çalışmaları ve hedeflerini açıkladılar. İl Başkanı Ziya Kavlak, toplantıda bir konuşma yaptı, Kavlak partinin yeni açılımlarından bahsetti ve “Biz yeni bir çıkış yaptık. Genel başkanımız yeni, söylemlerimiz yeni. Artık bir ideoloji partisi gibi değil, bir kitle partisi gibi hareket ediyoruz. Kitleleri hedefliyoruz. CHP herkes için var” dedi. Kavlak, Kırıkkale’de en az bir vekil çıkarmak istediklerini de söyledi.

Biz Söz Veriyoruz

Kavlak, gazetecilerin sorunlarını da bildiklerini söyledi ve açıklamalar yaptı. Vekil çıkarmaları durumunda bu sorunların üzerine gideceklerini açıkladı. İl Başkanı Ziya  Kavlak ayrıca, parti olarak vaadlerde bulunmadıklarını söz verdiklerini belirtti.

İnançlara Saygılıyız

Milletvekili adayı Yaşar Yılmaz’da vekillik hedeflediklerini söyleyerek, bu konuda açıklamalarda bulundu. Yılmaz, inanç sahipleri ile de görüşmeler yaptıklarını ve daha da yapacaklarını belirterek, “Bizim inanç guruplarına saygımız sonsuz. Onlara karşı bir önyargımız ve peşin hükmümüz yok. Biz herkese kucak açıyoruz. Herkesle görüşüyoruz” diye konuştu.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu