Anahtar Kelimeler:

Durmuş'tan İlginç Açıklama

Durmuş

Ülkü Ocakları Kırıkkale Şubesi önceki akşam Cumhuriyet Meydanı'nda müzikli, konserli bir program düzenledi. Program MHP'nin gövde gösterisine sahne oldu.

Meydanda Konser Yapıldı

Kırıkkale’nin Cumhuriyet Meydanında düzenlenen müzikli geceye MHP Kırıkkale milletvekili adayları Osman Durmuş, İdris Karakuş, Veli Uca, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göcer, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz ve kalabalık bir ülkü ocakları üyeleri ve halk katıldı. Gecede konuşan MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Osman Durmuş “Anketler yapıyorlar. Osman Durmuş, niye seçiliyor diye. Böyle anket olur mu? Biri emir vermiş bunu seçtirmeyeceksiniz diye. Kimin için, benim için. Polis akademisinde toplantı yapıyorlar.

Obama Beni İstemiyor

Obama direktif vermiş, demiş ki, bir açılım yapalım kardeşim Türk, Kürt, Laz, Çerkez  açılımına gerek yok  bu açılım neyin nesi? Şimdi soruyorum? Osman seçilse ne, seçilmese ne? Yetmez, MHP meclise girmeyecek. PKK militanları topyekun girecek. Kimin projesi? Obama’nın. Kimin projesi, AKP’nin. Kimin projesi Recep Tayyip Erdoğan’ın, şimdi soruyorum. Fitne, fesat bu kadar yaygınken PKK açılımı sona erecektir.  MHP meclise girerse özellikle Türkiye ye bir Başbakan yetmez diyen adamların hevesi kursağında kalacaktır. MHP meclise girerse  hesapları yanlış çıkacak.” dedi.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Durmuş, sözlerine devamla “Sovyet emperyalizmine karşı 5 bin şehit verdik. Gerekirse daha çok şehit veririz. Biz Mısır olmayacağız, biz  Libya olmayacağız, biz Irak olmayacağız, biz İran olmayacağız, biz Afganistan olmayacağız, biz Pakistan olmayacağız,. Hür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti olacağız. Ne mutlu Türküm diyene, Allah yar ve yardımcımız olsun. Ama gün eğlence günü, gün coşku günü. Türklüğün coşacağı bir gün bugün” dedi.

Geniş Katılım Oldu

Bu arada gecede MHP ikinci sıra milletvekili adayı İdris Karakuş, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları Kırıkkale Şubesi Başkanı Salih Saydam da birer konuşma yaptılar. Gece de Ahmet Şafak ve Ozan  Emin Demir ses ve sazları ile geceye renk katarken Kırıkkale’nin Cumhuriyet Meydanını dolduranlar müzik eşliğinde eğlenmenin tadını çıkarırken sık, sok slogan atarak “Devletin başına, devlet gelecek” diyerek ellerinde MHP ve ülkü ocakları bayrakları ile geç saatlere kadar süren gece neşe içinde son buldu.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı