Anahtar Kelimeler:

Herkes Bu Şölende Buluştu

Herkes Bu Şölende Buluştu

Kırıkkale Keskinliler Kültür Eğitim Çevre ve Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen 2. Geleneksel Keskinliler Bahar ve Kültür Şölenine katılan Keskinliler doyasıya eğlendi…

Geniş Katılım Oldu

Aileleri ile birlikte şölene katılan Keskinliler, mangalları ateş verip, eğlencenin tadına vardı. Keskin Karıştıran Parkında gerçekleşen şölende çocuklar ise şehir stresinden uzak bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. Sabah saatlerinden başlayan program akşam saatlerine kadar devam etti. Kırıkkale Belediyesine ait otobüsler gün boyu Karıştıran Çiftliğine sefer yaptı. Şölen sırasında Keskinliler Kültür Eğitim Çevre ve Yarımlaşma Derneği tarafından hazırlanan etli pilav davetlilere ikram edildi.

Siyasetçiler Buluştu

Şölen Kırıkkale`deki siyasetçileri bir araya getirdi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı ve İçişleri Eski Bakanı Beşir Atalay, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, CHP Milletvekili adayı Yaşar Yılmaz, çok sayıda bürokrat ve davetli katıldı.

Keskin Anlatıldı

Şölende AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı ve İçişleri Eski Bakanı Beşir Atalay, Keskin`e gelmesi ile eski günleri hatırladığını söyledi. Çocukluk yıllarından bahseden Atalay, Keskin`in yeniden eski hareketliliğine kavuşturulması için çalışma başlatacaklarını söyledi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Atalay “Keskin Kırıkkale`nin en köklü ilçelerinden biri. Çok sayıda manevi değeri paha biçilemez eserler var. Keskin yeniden eski haline gelmesi için çalışma başlatacağız" dedi.

Teşekkür Edildi

Kırıkkale Keskinliler Kültür Eğitim Çevre ve Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen 2. Geleneksel Keskinliler Bahar ve Kültür Şenliğini organize etmekten gurur duyduklarını söyleyen Dernek başkanı İlyas Eliri “Şölenin organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olsun. Biz bir arada olduğumuz sürece her zaman sorunlarımızı çözeriz" şeklinde konuştu.

Renkli Görüntüler

Şölen sırasında dernek tarafından hediye çekilişi gerçekleştirildi. Şanslı Keskinliler, çekilişte sürpriz hediyelere sahip oldu. Beşir Atalay`da çekilişe katılanlar arasında yerini aldı. Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Keskin Halay Ekibi sonrası kendi ekibi ile çıktığı şölen alanında halay çekti. Kırıkkale Belediyesi Mehteran Takımı ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Ustalar Topluluğu`da şölende gösteriler arasındaydı. Bu arada Halk oyunları ekiplerinin gösterilerinin yanı sıra Ustalar grubu konserini mahalli sanatçılar ses ve sazları ile güne renk kattılar.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı