Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale'de Şampiyonluk Sevinci

Kırıkkale

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Kırıkkaleliler ellerinde Sarı-lacivertli bayraklarla yollara dökülürken cadde ve sokaklarda trafik kapandı. Geç saatlere kadar süren sevinç gösterileri Cumhuriyet meydanında devam etti.

Sokaklara Döküldüler

Türkiye Spor Toto Süper liginin son haftasında deplasmanda Sivasspor`u 4-3 yenerek şampiyon olan Fenerbahçe sevinci Kırıkkale’de de büyük coşku ile 7`den 70`e binlerce kişinin katılması ile kutlandı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sokaklara dökülen Kırıkkale`liler ellerinde Fenerbahçe bayrakları ile takımlarının Cumhuriyet meydanında başlayan kutlamaları ile birlikte binlerce Sarı-lacivertli taraftar şampiyonluklarını cadde ve sokakları kapatırken Zafer, Ankara, İzmir ve Hürriyet caddesi trafiğe kapandı. Taraftarlar şampiyonluklarını davul-zurna eşliğinde geç saatlere kadar kutladı.

Araçlarla Tur Attılar

Emniyet görevlilerinin geniş kapsamlı olarak tedbir almasına rağmen yürüyüş sırasında sık sık slogan atarak `Kıskananlar çatlasın. En büyük Fenerbahçe" tezahüratları ile coşarken bir kısım taraftarlar ise ellerinde sarı-lacivertli bayraklarla otomobilleri ile Kırıkkale de kornalara basarak şampiyonluk turu attılar.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı