Anahtar Kelimeler:

Mankenleri Aratmadılar

Mankenleri Aratmadılar

Kırıkkale Üniversitesi`ne bağlı Keskin MYO Tekstil ve Teknoloji Bölümü`nün kız öğrencileri, öğretim yılı içinde diktikleri kıyafetleri tanıttıkları defilede profesyonel mankenleri aratmadı.

Şenlik Defilesi

Kırıkkale Üniversitesi`ne bağlı Keskin Meslek Yüksek Okulu (MYO) Tekstil ve Teknoloji Bölümü`nün kız öğrencileri, öğretim yılı içinde diktikleri kıyafetleri tanıttıkları defilede profesyonel mankenleri aratmadı. Kırıkkale Üniversitesi Cumhuriyet Salonu`nda, Bahar Şenliği kapsamında gerçekleştirilen defileyi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu, Keskin MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan Yayla, öğretim görevlileri ve kalabalık bir davetli grubu izledi.

Büyük İlgi Çekti

Yrd. Doç. Dr. Yayla defile öncesi açılışta yaptığı konuşmada, kentte bugüne kadar 12 kez düzenlenen defilenin bahar şenliklerini renklendirdiğini söyledi. Kendilerinin diktiği 60 gündelik ve gece kıyafetlerinin yanı sıra gecelik, pijama ile gelinlikleri tanıtan öğrenciler, izleyenlerinin beğenisini kazandı. Öğrencilerden birinin giydiği ay ve yıldız işlemeli gelinlik büyük alkış aldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu, defileyi hazırlayan Keskin MYO öğretim görevlisi Fatma Bulat ve Menekşe Süren`e katkılarından dolayı plaket verdi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı