Anahtar Kelimeler:

Sanayi Esnafını Gezdiler

Sanayi Esnafını Gezdiler

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Ramazan Gözalan, dün esnafla ve halkla buluşma gezileri doğrultusunda Sanayi esnafını ziyaret etti

Esnaf Ziyaretleri

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Faruk Vurgun Sanayi’de yaptığı açıklamalarda hükümete yüklendi ve ülkenin, ekonomik, ahlaki, manevi, eğitim durumunun çok kötü olduğunu söyledi. Vurgun, “Türkiye`de bizim iktidarımız döneminde yaşanabilir bir Türkiye oluşturmak istiyoruz. Ülkemiz her alanda dünyada çok gerilerde. Ekonomik çöküntüyü yaşadığımız bu günlerde: Başbakan bir zamanlar simit, çay hesabı yapıyordu, asgari ücreti hesaplamak için. Başbakan öncelikle bunun hesabını vermelidir. Bakın bende bir hesap yapıyorum, 5 kişilik bir aile günde üç öğün simit yesin günde 15 simit 15 lira yapar. Ayda 450 lira yapar buna bir de çay katarsak toplam 650 lira yapar. Bir aile sadece çay, simit yese zaten asgari ücreti geçiyor”

Partiyi Anlatıyorlar

Türkiye`de yaşanabilir yaşam şartlarının bulunmadığını ve dünya düzeninde Türkiye’nin söz sahibi olmadığını belirten Vurgun, Saadet iktidarında yenidünya ve yeni Türkiye düzeni kuracaklarını söyledi. Ülkede manevi ve ahlaki durumu ancak Saadet Partisi`nin sağlayabileceğini belirten Vurgun, “Geçmişi 40 yıllık olan Milli Görüş temelleri sağlam bir yapı üzerine kuruludur. Ülkede yeni düzeni kuracak olan bizden başka bir parti yoktur. Yeni düzende Türkiye`yi manevi ve ahlaki açıdan daha iyi bir sisteme doğru götürmeyi planlıyoruz. Türkiye`yi yeni düzen içerisinde dünyada daha çok söz sahibi konuma getireceğiz” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı