Anahtar Kelimeler:

Gitmedik Yer Bırakmıyor

Gitmedik Yer Bırakmıyor

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Veli Uça, seçimde son iki haftaya girilirken, gitmedik yer, görüşmedik kimse bırakmamaya özen gösteriyor.

Yenimahalle Programı

Hafta sonu faal bir çalışma sergileyen Veli Uça, Yenimahalle’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Uça, onlardan destek istedi. Daha sonra mahalle sakinleri ile görüşmeler yapan Veli Uça, onların da sorun ve taleplerini dinleyerek not aldı. Uça, “Sizlerden tek isteğimiz bize destek olmanız. Sorunlarınızı biliyoruz. Bunları çözüme kavuşturacağız” dedi.

Ülkücü İşçilerle Görüşme

Ülkücü işçiler ile de bir araya gelen Veli Uça, Ülkücü İşçiler Derneği’nin toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Uça, “Memleketin ve milletimizin içinde bulunduğu sıkıntılar malum. Her şey elden gidiyor. Bunu durdurmanın tek çaresi MHP iktidarıdır. Sizlerden destek istiyoruz” dedi. İşçiler Uça’ya ve MHP’ye destek olacaklarını söylediler.

Şenliklere Katıldı

Uça hafta sonu Dulkadirli Derneği Şenlikleri ile Karacalı Köyü Şenliği’ne de katılarak hem görüntü verdi ve hem de iki şenliğe katılanlar ile uzun süre sohbet etme imkanı buldu.

Son İki Hafta Önemli

Seçim çalışmaları konusunda bilgiler veren Veli Uça, “Gitmedik yer, sıkmadık el bırakmak istemiyoruz. Özellikle son iki haftaya girerken, herkesle görüşmek, kendimizi, partimizi ve Türkiye’nin durumunu anlatarak onlardan destek istiyoruz” dedi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı