Anahtar Kelimeler:

Kü'ye İki Yeni Ünite

Kü

Nöroloji bölümü hocasının büyük gayretleri ile bir ilaç firması ve Kırıkkale`den bir bürokratın destekleriyle iki yeni ünitenin hizmete açılışı yapıldı.

Kü İçin Önemli Gelişme

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliğinin büyük uğraşları ve Nöroloji bölümü hocasının büyük gayretleri ile bir ilaç firması ve Kırıkkale`den bir bürokratın destekleriyle iki yeni ünitenin hizmete açılışı yapıldı. Tıp Fakültesi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, "Bugün açılışını yaptığımız Kırıkkale`de olmayan iki yeni ünitenin sayesinde artık migren ağrısı çekenlerin yaşlılık ve unutkanlık hastalığı problemleri olan hastalarımız için iki polikliniği devreye aldık.

Bilgi Verildi

Bizlerden yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen Başhekim Özgür Çetik ve Dekan Murat Kaçmaz`a, Dekan Yardımcımıza, sponsor firma İbrahim Etem Ulugay ilaç firmasına ve isminin açıklanmasını istemeyen Annesini tedavi ettiğimiz bir Kırıkkale`li bürokratın desteklerine teşekkür ederiz. Dünyada insan yaşam ömrünün Kadınlarda 77, Erkeklerde 73 olarak açıklanması ile sağlıklı yaşamda ilerleme kaydedilmiştir" diye konuştu.  Polikliniklerin açılışına Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Özgür Çetik ve Dekan Prof. Dr. Murat Kaçmaz ve diğer yetkililer ile davetliler katıldı.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu