Anahtar Kelimeler:

Hizmet Alımı Olacak

Hizmet Alımı Olacak

Kırıkkale Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesi arasında Anestezi Tıbbi Bakım, malzeme ilaç ve yatak hizmet alım protokolü imzalandı.

Protokol Yapıldı

Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesi toplantı odasında imzalanan protokolde, başhekim yardımcıları ve hastane başhemşireleri hazır bulundu. Kırıkkale Ağız ve Diş sağlığı merkezinin yenilikleri kapsamında özürlü, engelli ve evde hizmet gören bazı hastalara gerektiğinde müdahaleler için devlet hastanesinin genel anestezi uzmanları kontrolünde ameliyathane ve yatak desteğini almak için antlaşma gerçekleştirildi. 

Açıklama Yapıldı

Ağız Diş Sağlığı Merkez Başhekimi Prof. Dr. Adnan Tezel, son zamanlarda hastaneye yapılan iki yeni hizmetle evde bakımın ve ameliyatların yapılacağını kamuoyuna duyurduklarını belirterek, "İşte şimdi devlet hastanesinde imzaladığımız bir protokolle bu hizmetimizi pekiştirdik. Gereken samimiyeti ve desteği verdikleri için Devlet Hastanesi Başhekimine ve doktorlarına çok teşekkür ediyoruz. Artık özürlü vatandaşlarımız her zaman, normal veya acil durumlarda ameliyatlarını olabilecekler. Biz de haftada bir gün devlet hastanesi genel anestezi ve ameliyathanelerinden yatak hizmetlerinden yararlanabileceğiz" dedi.

İki Hastane Hazır

Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastane Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Öncel de Kırıkkaleliler, özürlü vatandaşlar için çok yerinde ve yararlı bir konuya el atıldığını kaydederek, "Hastanemiz artık Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi özürlü hastaları için belirlenen günde hazır olacak. Önemli olan sağlıklı bir yaşam, özürlü vatandaşlarımıza gereken önemi ve hizmeti verebilmektir. Bizde iki hastane ve doktorları olarak buna hazırız" diye konuştu.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli