Anahtar Kelimeler:

Okulda Mezuniyet Töreni

Okulda Mezuniyet Töreni

Kırıkkale Anadolu Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.

 

Mezuniyet Töreni

Kırıkkale öğretmenevinde düzenlenen mezuniyet törenine, Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Işık, Belediye Başkan Vekili Ali Danış, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve mezun olan öğrencilerin aileleri ile yakınları katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Murat Özsoy, 4 yıldır emek vererek yetiştirdikleri öğrencilere sağlık mesleğini de öğreterek topluma ve eğitim camiasına 144 öğrenci kazandırıldığını dile getirdi.

 

Özgüven Verildi

Özsoy, "Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz. Programımıza yoğun katılım sağlayan davetli ve misafirlerimize öğretmenlerim ve öğrencilerim adına teşekkür ederim. Kıymetli veliler; bizlere emanet etmiş olduğunuz evlatlarınızı çok titiz çalışan, idari ve teknik eğitim kadromuzla bilgi dünyalarını şekillendirmeye çalıştık. Onları günümüzün en son tıbbi ve mesleki bilgilerini vermeye gayret gösterdik. Ayrıca mesleki beceriler de kazandırdık. Mezun olan öğrencilerimiz öz güvenleri çok yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, mesleki bilgileri sağlam, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluklarını bilen gençler haline geldi. Sevgili gençler; mezuniyet sonrası görevinizi yaparken 4 yıl boyunca sağlık meslek lisesi şemsiyesi atında yetiştiğinizi unutmayın. Bundan böyle mesleğinizi onur ve gururla yapabilir ve geleceğe umutla bakabilirsiniz. Bu öz güveni sizlere verdik" dedi.

 

Doyasıya Eğlendiler

Özsoy, öğrencilerin mesleki eğitimleri süresince tam donanımlı bir okulda eğitim aldıklarını dile getirdi. Programda, sağlıkçı yemini yapılarak, okul kütüğüne bölüm birincilerinin isimleri çakıldı. Daha sonra ise dereceye giren öğrencilere hediyeler verilerek protokol üyeleri tarafından madalya takıldı. Öğrenciler, program sonunda müzik eşliğinde öğretmenleriyle birlikte doyasıya eğlendiler.

 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı