Anahtar Kelimeler:

Büyük Bir Proje

Büyük Bir Proje

Sektörlerinin önde gelen iki markası buluştu, ortaya Kırıkkale'nin çılgın projesi çıktı. Türkiye'nin en önemli inşaat firmalarından Fi Yapı, Ankara'nın dev gayrimenkul firması Barışkent Gayrimenkul ile birlikte Kırıkkale'de büyük bir projeye imza attı.

Temeli Atıldı

Fi-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın Kırıkkale’nin çehresini değiştirecek projenin açılış töreninde hazır bulundular. Proje şimdiden vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Projenin temel atma törenine eski İçişleri Bakanı ve Kırıkkale Ak Parti milletvekili adayı Beşir Atalay, eski Emniyet Genel Müdürü ve Ak Parti Kırıkkale milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, (RATEF) Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Federasyonu Genel Başkanı Adnan Yüce, ASO Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Renkyol İnşaatYönetim Kurulu Başkanı Bülent Sungur, Güvensoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Güvensoy, (TİMED)Tüm İnternet Medyası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Yüce ve bir çok önemli iş adamının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

29 Bin Liraya Konut

Fİ Yapı ve Barışkent Gayrimenkul tarafından ortak gerçekleştirilecek proje “uydu kent” özelliğini taşıyor.330 bin metrekare arazi üzerine 7 bin konuttan oluşacak dev projede ev fiyatları inanılmayacak derecede düşük. 29 bin ila 79 bin lira arasında satılacak konut tipleri 60 aya varan ödeme kolaylıklarına sahip olacak.Kırıkkale’nin Irmak beldesinde hayata geçirilecek dev projenin temel atma töreni 4 Haziran 2011 tarihinde gerçekleşecek.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı