Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale'ye Geldi

Kırıkkale

12 Haziran seçimi için Türkiye`yi dolaşan HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, "12 Haziran seçiminde sandıkta sürprizin hasını yapın" dedi.

Kırıkkale’yi Ziyaret Etti

Kırıkkale`ye gelen Kurtulmuş, Cumhuriyet Meydanı`nda kendisini bekleyen kalabalığa kısa bir konuşma yaptıktan sonra İşler Pastanesi`nde basın toplantısı düzenledi. Vatandaşların ilgi gösterdiği Kurtulmuş, Seçim otobüsüne çıkmadan önce vatandaşlarla tokalaştı ve kısa süreliğine sohbet etti. Numan Kurtulmuş`a partinin kurucularından Kemal Albayrak, İl Başkanı Şahin Arslan, Merkez İlçe Başkanı Soner Gençer, birinci sıra milletvekili adayı Satılmış Aksun ve diğer adaylarla birlikte parti yönetimi eşlik etti. Öte yandan Merkez İlçe Başkanı Soner Gençer, Kurtulmuş`a ziyaret anısına bir Kırıkkale resmi hediye etti.

Üç Vaade Bulundu

12 Haziran seçimlerinden bahseden Kurtulmuş, "12 Haziran seçimleri eski siyaset defterinin kapandığı, yeni bir sayfanın açıldığı dönem olacak. Biz sizlere üç temel hususu gerçekleştirmek için söz veriyoruz. Birincisi halkın egemenliği olacak ve bizim iktidarımızda gerçek demokrasi olacak. İkincisi kalkınmanın halkla olması. Eşit adaletli paylaşım. Üçüncüsü de toplumsal barış gerçekleşecek. Bu iktidarda kimse diğerinden üstün olmayacak. Etnik temele dayanan ayrım olmayacak. Halkın egemen olduğu demokrasiye geçiş olacak. Bu üçünü yapmaya söz veriyoruz. " dedi.

Üç Şeyi Yapmayacak

Üç şeyi yapmamaya da söz verdiklerini açıklayan Kurtulmuş, "Birincisi Firavunlaşmayacağız. İktidarı zulüm aracı olarak kullanmayacak, halktan aldığımızı halka vereceğiz. İkincisi Karunlaşmayacağız. Milletini malını hortumlatıp zenginler oluşturmayacağız. Yani HAS Partinin hırsızları olmayacak. Üçüncüsü, yaptığımız yanlışları örtmek için dini kullanmayacak, istismar etmeyeceğiz ve ettirmeyeceğiz. Artık söz devri bitti. Elinizi vicdanınıza koyun. " diye konuştu.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu