Anahtar Kelimeler:

Mezuniyet Töreni Yapıldı

Mezuniyet Töreni Yapıldı

Eski Emniyet Genel Müdürü ve AK Parti Kırıkkale milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal,

Geniş Katılım Oldu

Kırıkkale Özel Kızılırmak Eğitim Kurumu, mezun olan öğrencileri için yıl sonu programı düzenledi. Programın ilk bölümü Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi Toplantı Salonu`nda gerçekleşti. Burada öğrenciler ve ailelerine birbirinden güzel değişik etkinlikler sunuldu. İkinci program ise okul bahçesinde gerçekleşti. Dereceye giren öğrencilere plaket takdim edildi. Program sonunda sanatçı Gökmen birbirinden güzel eserler seslendirdi. Programa eski Emniyet Genel Müdürü ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, milletvekili adayı Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, okul yönetimi, öğrenciler ve veliler katıldı. Kırıkkale milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, programda yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde ve dünyada bulunan hizmet okullarının faaliyetlerinin saymakla bitmeyeceğini ifade etti.

 

Okul Anlatıldı

Köksal, valilik yaptığı sırada ve yurt dışı gezilerinde, bu hizmetlere birebir şahit olduğunu söyledi. Devletin, en büyük bütçeyi eğitime ayırdığını açıklayan Köksal, "Eğitim bütçesi Milli Savunma Bakanlığı bütçesinden de önde geliyor. Şu anda okulsuz köy kalmadı. Fakat bazı eksikliklerde var. Bu eksikliği ise Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları gibi okullar dolduruyor. Buradan bu okullara katkı sağlayan bütün eğitim gönüllerine teşekkür ederim. " dedi.

 

Marka Olmaya Başladı

AK Parti milletvekili adayı Ramazan Can da Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları gibi okulların vatanını, bayrağını ve milletini seven bir nesil yetiştirdiğini söyledi. Can, bu ve buna benzer okulların eğitime büyük katkısı olduğunu belirterek, "Bu okulların yurt içinde ve yurt dışında yaptığı faaliyetler takdire şayandır. " diye konuştu. Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Uyanık ise lisenin 1992 yılında mütevazi bir ortamda, mütevazi imkanlarla ama idealist bir kadro ile kurulduğunu açıkladı. Uyanık, okulun, ilk günkü amatör ruhlu profesyonelce işler yapabilme becerisiyle Kırıkkale ve çevre illerde bir marka olmayı başardığını söyledi.

 

Mezuniyet Sevinci

Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında faaliyette geçecek olan ve şimdiden öğrenci kaydına başlanan Gonca Anadolu Lisesi ile Kızılırmak Fen Lisesi`nin Kırıkkale eğitim hayatına büyük katkı sağlayacağını belirten Uyanık, "Bunun yanında Gonca Çocuk Akademisi yeni binası ile ilimize büyük katkı sağlayacaktır. Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları`nın ileriye dönük projeleri asla bitmeyecektir. " şeklinde konuştu. Okul birincisi Ayşenur İnce da Kızılırmak Lisesi`nden mezun olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı