Anahtar Kelimeler:

CHP ADAYI YAŞAR YILMAZ'DAN AKILLI PORJE

CHP ADAYI YAŞAR YILMAZ

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Yaşar Yılmaz, derya restoranda sabah kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Toplantıda iktidarı eleştiren Yılmaz, mevcut iktidarın Kırıkkale’ye yeterince hizmet getiremediğinin vurgusunu yaparken adayların Kırıkkale üzerine projelerinin olmadığını da söyledi.

Yılmaz,  Kırıkkale Üniversitesi’ni Kırıkkale ile buluşturacaklarını bu sayede hem örgenciler hemde esnafın rahat nefes alacağını savundu. Yeni binası inşa edildikten sonra yıkılarak Cumhuriyet Meydanı’na katılması planlanan Kırıkkale Valiliği binası, depreme karşı güçlendirilerek, buraya üniversitenin meslek yüksek okulu yada fakültesinin getirilmesi ile Kırıkkale’nin rahat nefes alacağını işaret etti.

Aynı zamnada emniyet müdürlüğü binasının örgenci yurduna dönüştürülmesi gerekliliğinde ifade eden Yaşar Yılmaz, “Şehir merkezinde tüm donatılara yakın, Kırıkkale’den kopmadan okul ve yurt hizmetlerinden yararlanacaktır” dedi.

CHP Milletvekili adayı yaşar yılmaz düzenlediği basın toplantısında seçimin sürecini değerlendirdi. Son günlerde seçim için Kırıkkale’ye gelen Bakanları da eleştiren Yaşar Yılmaz, “Dünya büyüyor, Kırıkkale küçülüyor” dedi. İktidarın işsizlik üzerine yetersiz kaldığını ifade eden Yılmaz, MKEK nin her geçen gün küçüldüğünü ve parça parça satıldığının vurgusunu yaptı. Yılmaz iki türlü Milletvekili olduğunu söylerken, “Bunları memur Milletvekili ve halkın Milletvekili olarak ikiye ayırmak gerekir” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli