Anahtar Kelimeler:

Seçim Değerlendirmesi

Seçim Değerlendirmesi

Kırıkkale AK Parti milletvekili adayları ve teşkilat üyeleri seçim öncesi son kez bir araya gelerek değerlendirme toplantısı düzenledi.

Basın Toplantısı

AK Parti İl Binası`nda düzenlenen toplantıya ulusal ve yerel basın mensupları katıldı. Değerlendirme toplantısına eski İçişleri Bakanı ve AK Parti milletvekili adayı Prof. Dr. Beşir Atalay eski Emniyet Genel Müdürü ve AK Parti milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, milletvekili adayı Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı yer aldı.

Bilgiler Verildi

Seçim öncesi kampanyanın çok başarılı geçtiğini açıklayan eski İçişleri Bakanı ve AK Parti milletvekili adayı Prof. Dr. Beşir Atalay, çalışmaların plan ve projeler dahilinde gerçekleştiğini söyledi. Ağır eleştiriler olmadıkça karşı partililere cevap bile vermediklerini belirten Atalay, "Seçim süresince vatandaşlarımıza ulaştırmak amacıyla yüz binlerce kitap, el ilanı ve broşür basıldı. AK Parti`nin 8.5 yıl süresince yaptığı çalışmalar anlatıldı." dedi.

Eğlenceli Geçti

Güler yüzlü, eğlenceli ve coşkulu bir kampanya yürüttüklerini ifade eden Atalay, "Yapılan bütün çalışmalar istişare çerçevesinde oluştu. 13 büyük toplantı düzenlendi. Sabahları meslek kuruluşlarına kahvaltılar verildi. Toplam 11 bin 975 kişi bu toplantılara katıldı. 20 adet ulusal kanalda programlar düzenlendi. Bunun 15 tanesi Kırıkkale`de gerçekleşti. 28 adet mahalle toplantısı yapıldı. Bütün köylere gidildi. Eli sıkılmadık esnaf kalmadı. Radyo programları düzenlendi. Ulusal basının temsilcileri Kırıkkale`de ağırladık. 250 bin doküman dağıtıldı. Kadın kolları tek tek kapıları çaldı. Hediye olarak AK Parti battaniyeleri verdiler." diye konuştu.

Anketler Yapıldı

Kırıkkale`de toplam 5 ankettin düzenlediğini açıklayan Atalay, "Bunların 3 tanesi genel merkez yaptı. 2 tanesini Kırıkkale teşkilatı gerçekleştirdi. Sonuçları şu anda açıklamayacağım. Yapılan kampanya çalışması güvene dayalı oldu. Seçimden sonrada halkın içinde olacağız ve Kırıkkale`nin daha da büyümesi için var gücümüzle çalışacağız." şeklinde konuştu.

Atalay`ın ardında eski Emniyet Genel Müdürü ve AK Parti milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, milletvekili adayı Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir`de seçim değerlendirmesi yaptı.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı