Anahtar Kelimeler:

Yeni Bir Dernek Geldi

Yeni Bir Dernek Geldi

Merkezi Ankara'da bulunan Rahmet Eli Yardım Derneği'nin ilk şubesi Kırıkkale'ye açıldı.

Derneğin Açılışı

Kırıkkale’de Turgut Reis Caddesi üzerinde açılan dernek açılışına AK Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kaan Köksal, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, HAS Parti İl Başkanı Şahin Arslan, partinin adayı Satılmış Aksun, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve çok sayıda davetli katıldı. Derneğin Kırıkkale Şube Başkanı Sait Acaroğlu, yardım amacıyla derneği kurduklarını söyledi ve herkesin desteğini beklediklerini açıkladı.

Yardımlaşma Anlatıldı

Dernek Koordinatörü Mehmet Metin ise derneğin çalışmalarından bahsederek, derneğin gıda, giysi, kırtasiye ve benzeri yardımlar yaptığını, yurt içinde ve yurt dışında fakir ülkelere yardımlarda bulunduğunu belirtti. Belediye Başkanı Veli Korkmaz, yardımlaşmanın öneminden bahsederek, Rehmet Eli Derneği ve benzeri dernekler sayesinde yardımlaşmanın kurumsallaştığına işaret etti.

Derneğe Tebrik Geldi

Oğuz Kaan Köksal’da yardımlaşmanın önemini anlattı ve derneğe tebriklerini iletti. Daha sonra açılış töreni gerçekleştirildi. Sait Acaroğlu açılışa katılanlara yardımlar konusunda bilgiler verdi. Yardım alacak kişilere kart vereceklerini söyleyen Acaroğlu, yardımların doğrudan kişilere ulaştırılacağını belirtti.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli