Anahtar Kelimeler:

Saldırı Olayı

Saldırı Olayı

Kırıkkale Atatürk İlköğretim Okulu dışında Tolga E. adlı bir vatandaşın, Seçim sandıklarını denetlediği belirtilen AK Parti il Yönetim Kurulu üyesi Ali Çayır`ın yakasına yapıştığı iddia edildi.

Saldırı Olayı

E.`in, bu sırada Çayır`ın ceketinin yakasında bulunan Türk bayrağı rozetini çıkarmasını istediği, bu sırada çıkan tartışma sonucu okula girdiği öğrenildi. Çayır ile birlikte beraberindekiler de okula girmesi sonucu E.`in belinden kasatura, cebinden göz yaşardıcı sprey çıkarttığı, polisin araya girmesi sonucu olayın büyümeden önlendiği öğrenildi. E., polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Sök Bunu!

Olay sonrası açıklamada bulunan Ali Çayır, "Tanımadığım bir şahıs, "bu nedir?` diyerek yakamı tuttu. `Namusum, şerefim` dedim. `Sök bunu` dedi. Ben de `senin ya vatandan haberin yok, ya da sen ayrı bir devletsin` deyince benden kurtulup içeri kaçtı. Başkalarına ve ailelere zarar verecek diye biz de arkasından gittik. Belinden satırı cebinden de göz yaşartıcı sprey çıkardı. Kolundan tutan güvenlik görevlileri şahsı kıskıvrak yakaladılar" dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli