Anahtar Kelimeler:

Bir Durmuş Vakası!

Bir Durmuş Vakası!

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Osman Durmuş, ısrarı ile hem kendisi kaybetti ve hem de partisine kaybettirdi.

Durmuş Tepki Çekiyor

MHP seçim yenilgisinin şoku yaşanıyor. Kırıkkale’de her halükarda milletvekili çıkaracak oyu bulunan MHP, bu dönem çıkaramadı. Şimdi bunun tartışması yaşanıyor ve analizi yapılıyor. MHP’nin ağır isimleri, seçim yenilgisinin analizini yaparken, Osman Durmuş’un hem kendisinin seçimi kaybettiği ve hem de partiye seçim kaybettirdiği belirtiliyor.

Hırsı Kaybettirdi

Kırıkkale’de uzun zamandır partinin önemli ve ağır isimlerini partiden uzaklaştıran, bu seçimde ise lazım oldukları için onları kazanmaya çalışan ve ancak başarılı olamayan Durmuş’un aday olma hırsı, benlik kavgası ve daha pek çok sebep yüzünden seçimi kaybettiği ve partiye de kaybettirdiği konuşuluyor.

Teşkilat Çok Kötüydü

Teşkilatın da çok zayıf ve etkisiz kaldığı bu seçimde, Durmuş’la birlikte bütünleşen teşkilatın seçim kaybedilmesinde çok etkili olduğu kaydediliyor. Osman Durmuş’un bunu görmezden gelerek seçimi yorumlarken, topu taca atar gibi suçu iktidara yüklediği de gözleniyor. Oysa yenilgide en büyük suçlunun kendisi ve kurduğu teşkilat olduğunu görmesi gerektiği bildiriliyor.

Artık Gitmelisin

Osman Durmuş’un Kırıkkale’den artık elini çekmesi gerektiğinin altı çizilirken, yaklaşık 10 yıldır Kırıkkale siyasetinde MHP’yi küçülten, önemli isimleri per seçimde öteleyen ve devre dışı bırakan tutumu nedeniyle partinin Kırıkkale’de kadük kaldığı vurgulanıyor. Bu yenilgiden sonra Durmuş’un gitmesi ile partinin yenilenip toparlanabileceği ifade ediliyor. Teşkilatın da baştan sona yenilenmesi gerektiği belirtiliyor.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu