Anahtar Kelimeler:

Mhp'de Takdirlik Aday

Mhp

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale'de seçimi kaybederken, Veli Uça ise tam anlamıyla partide kazanan isim oldu.

Herkesi Toparladı

Aday listeleri açıklandığında ne yapacağı merak konusu olan Veli Uça, 2 ay boyunca herkesi şaşırtan bir performans ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Uça önce, partinin küskün olarak bilinen isimlerini toplamayı başardı. Daha sonra ise köy köy, belde belde gezerek seçim çalışmasını gerçekleştirdi. Özellikle son 20 günde müthiş bir performans gösteren Uça, partinin oyunu artıran en önemli isim oldu.

Teşkilata Rağmen…

Teşkilata ve Osman Durmuş’la ilgili olumsuzluklara rağmen, Uça görevini en iyi şekilde yaptı ve adından Kırıkkale’nin pozitif biçimde söz ettirmesini sağladı. Kırıkkale’de seçim boyunca pozitif bir kampanya yürüten, milliyetçilik, muhafazakarlık ve Türklüğü öne çıkaran Uça, her konuşmasında vatandaşın hisselerine tercüman olarak seçmenin gönlünü kazandı.

O Ve Mhp Kazandı

Seçim bitti ancak MHP seçimden yenik ayrıldı. Fakat MHP’nin seçim boyunca adını her gün duyuran, ülkücü camianın başını dik tutmasını sağlayan ve seçimden sonra da partisi ve kendisinden bahsedilmesini sağlayan Veli Uça, seçimin kazananı oldu. MHP belki seçimi kaybetti ama Veli Uça’yı kazandı. Veli Uça ve O’nun sayesinde MHP belki de seçimin kazananı oldu.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli