Anahtar Kelimeler:

Hacılar'da Fark Attı

Hacılar

Kırıkkale'nin şirin beldesi Hacılar kasabasında AK Parti seçimi açık ara kazandı. Bu başarıda Belediye Başkanı H. İbrahim Gündoğdu'nun payı büyük.

Büyük Başarı Elde Edildi

Kırıkkale’de seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmeler sürüyor. Değerlendirmenin yapıldığı yerlerden biri de Hacılar kasabası. Burada AK Parti zaferi yaşandı. Hem de açık farkla. Her seçim döneminde gündeme gelen Hacılar kasabasında geçmişte seçimler başa baş geçerdi. Ancak bu dönem açık farkla AK Parti kazandı. AK Parti burada 900 civarında oy alırken, en yakın rakibi MHP ise 300 civarında oy aldı. AK Parti ikinci sıradaki partiye 600 fark attı.

Herkes Takdir Etti

Bu başarının en büyük payı Belediye Başkanı H. İbrahim Gündodu’ya ait. Buradaki oy oranının yüksek çıkması bir süredir huzur ve sükuneti sağlamış olan Gündoğdu sayesinde alınmış görünüyor. Kırıkkale’de bir çok kişi kasabadaki huzur ve seçim başarısından bahsediyor. Gündoğdu tebrik edilirken, kasabanın huzurlu bir seçim dönemi yaşamış olmasının mutluluğunu da herkes yaşıyor. Gündoğdu, önceki gün Aşağı Mahmutlar’da gerçekleştirilen kutlamalara katılarak, seçim başarısını herkesle birlikte kutladı ve tebrikleri kabul etti. Gündoğdu, bu zafer ile rüştünü de ispatlamış oldu.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli