Anahtar Kelimeler:

Yeni Vekiller Startı Verdi

Yeni Vekiller Startı Verdi

Kırıkkale Milletvekilleri, Kırıkkale vizyonu için çalışmalara başladılar. Çalışma toplantısı Kırıkkale MÜSİAD başkanlık makamında yapıldı.

Toplantı Yaptılar

12 Haziran 2011 tarihinde Kırıkkale’den Milletvekili seçilen, Prof. Dr. Beşir Atalay, Oğuz kağan Köksal, Ramazan Can ile birlikte, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı birlikte değerlendirme ve planlama çalışmalarına başladılar. Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay başkanlığında yapılan çalışma toplantısı yaklaşık iki saat süren toplantıda seçim sonuçları da değerlendirildi. Kırıkkale’den üç milletvekili seçilmesinin memnuniyet verici olduğu belirtildi.

Seçim Değerlendirmesi

AK Parti milletvekili adayı Prof. Dr. Beşir Atalay, çalışmaların plan ve projeler dâhilinde gerçekleştiğini söyledi. Ağır eleştiriler olmadıkça karşı partililere cevap bile vermediklerini belirtti. Atalay, "Yapılan bütün çalışmalar istişare çerçevesinde oluştu. 13 büyük toplantı düzenlendi. Sabahları meslek kuruluşlarına kahvaltılar verildi. Toplam 11 bin 975 kişi bu toplantılara katıldı. 20 adet ulusal kanalda programlar düzenlendi. Bunun 15 tanesi Kırıkkale`de gerçekleşti. 28 adet mahalle toplantısı yapıldı. Bütün köylere gidildi. Eli sıkılmadık esnaf kalmadı. Radyo programlan düzenlendi. Ulusal basının temsilcilerini Kırıkkale`de ağırladık.

Anket Açıklaması

Kırıkkale’de toplam 5 ankettin düzenlediğini açıklayan Atalay, "Bunların 3 tanesi genel merkez yaptı. 2 tanesini Kırıkkale teşkilatı gerçekleştirdi. Yapılan kampanya çalışması güvene dayalı oldu. Bundan sonrada halkın içinde olacağız ve Kırıkkale`nin daha da büyümesi için var gücümüzle çalışacağız." şeklinde konuştu. Kırıkkale ve Türkiye’de büyük bir başarı sağladıklarını dile getiren AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, partisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür etti. Ortak hareket etmenin yanında, Kırıkkale’nin bugünü ve geleceği ile ilgili vizyon planlanması hususlarının ele alındığı toplantı da karşılıklı görüş alış verişleri ortaya konuldu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu