Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale Lisesi'nden Sergi

Kırıkkale Lisesi

Kırıkkale Lisesi öğrencilerinin yıl içinde yaptıkları yağlı boya, kara kalem ve pastel çalışmalarından oluşan resimleri, düzenlenen sergiyle izlenime sunuldu.

Sergi açıldı

Okulun sergi salonunda açılan ve 3 gün boyunca açık kalacak sergi, Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış ve Okul Müdürü Mehmet Yeşilyurt tarafından açıldı. Karacaev, öğrencileri kutlayarak, "Resim yapmak bir beceridir. Bundan dolayı öğretmen ve öğrencilerimizin becerileri önemlidir. Öğrencilerimiz, burada birbirinden güzel yapmış oldukları çalışmaları sergilemişler ve hepsi başarılı bir şekilde resimleri yapmışlar. Gönül isterdi ki bizlerde birer resim yapalım. Her şeye rağmen hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Bilgi verildi

Resim Öğretmeni Kadir Duruel ise, resimlerin öğretmen-öğrenci işbirliğiyle sergiye hazırlandığını belirterek, "Burada sergilenmiş olan çalışmalarda öğrencilerimizin bir yıl boyunca yapmış oldukları etkinlikler yer alıyor. Eğitim seviyesini yükseltmek ve öğrencilerimizin başarılı olması için tüm çaba ve gayretlerimizi gösteriyoruz. Katkılarından dolayı okul müdürümüz Mehmet Yeşilyurt`a, okul aile birliğimize ve öğrencilerimize teşekkürü bir borç biliriz" diye konuştu.




  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı