Anahtar Kelimeler:

Teşekkür Plaketi Verildi

Teşekkür Plaketi Verildi

Kırıkkale`nin Karakeçili ilçesinde maddi imkanı bulunmayan 80 öğrenciyi SBS sınavlarına hazırlayan gönüllü öğretmenlere Kaymakam Duran Kalkan tarafından teşekkür plaketti verildi.

 

Örnek Öğretmenler

Öğretmen Ali Aydemir Okula Salonu`nda düzenlenen kapanış programında, öğrenciler, çeşitli Oyunlar oynayarak sınav stresini atmaya çalıştı. Programda konuşan Karakeçili Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Öztürk, gençlere yapılan yatırımın önemine değinerek bu tür faaliyetlere gelecek yıllarda da destek olacaklarını söyledi. Kırıkkale Eğitimciler Derneği Başkanı Hadi Yalman (KEDER) da Sbs kursunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan gönüllü öğretmenlere teşekkür etti. Yalman, açtıkları Sbs kursuna Karakeçili Kaymakamı Duran Kalkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Öztürk ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adem Kıratlı`nın maddi ve manevi yardımlarını esirgemediğini dile getirdi.

 

80 Öğrenci Katıldı

Kursa toplam 80 öğrencinin katıldığını açıklayan Yalman, "İmkanlar ölçüsünde öğretmen arkadaşlarımızı ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Bundan sonrada Karakeçili ilçesine her zaman destek olmaya devam edeceğiz. " dedi. Öğrencilerle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Yalman, öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında da mutlu ve başarılı olmaları temennisinde bulundu. Programın sonunda Kaymakam Duran Kalkan tarafından öğretmenlere teşekkür plaketi verildi.

 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı