Anahtar Kelimeler:

Yüzme Yarışması

Yüzme Yarışması

İşitme Engelliler Federasyonu tarafından 2011 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Yüzme şampiyonası Kırıkkale olimpik yüzme havuzunda yapıldı.

Geniş Katılım Oldu

Şampiyonaya Ankara, İstanbul, Bursa, Antalya, Eskişehir, Denizli ve Tekirdağ Çorlu takımlarından 60 sporcu katıldı. Sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinde son bulan İşitme Engelliler Yüzme Türkiye şampiyonasını Kırıkkale Valisi Yardımcısı İsmail Özdemir, Yüzme federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Acat, Kırıkkale Gençlik ve Spor Müdür vekili Yaşar Erdem katıldı.

 

İlgi Gösterilmeli

Şampiyona ile ilgili olarak Kırıkkale Gençlik ve Spor Müdür Vekili Yaşar Erdem `Modern kapalı yüzme havuzumuzda düzenlenen İşitme Engelliler yüzme Türkiye şampiyonasında takımlarımızı misafir etmekten gurur duyduklarını söyledi. Federasyon Genel Sekreteri Mehmet Acak, şampiyonada amacımız 06-13 Ağustos da Portekiz de yapılacak olan işitme engelliler Dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu açıkladı. Özdemirspor kulübü antrenörü Muammer Akgöz ise, dünya şampiyonasına hazırlık ve seçmelere beklenen ilginin olmamasından dolayı üzüntülerinin sonsuz olduğu bu spora karşı ilgi gösterilmesini istedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli