Anahtar Kelimeler:

Sünnet Şöleni Yapıldı

Sünnet Şöleni Yapıldı

Kırıkkale Yöresel ve Eğitim Kültür Derneği (KALANDER) ile Kırıkkale'nin yerel gazetesi Kalehaber tarafından 71 çocuk sünnet ettirildi.

Sünnet Töreni

Villa Kafe`de düzenlenen şölende, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Yusuf Ziya Karacaev, Kızılay İl Başkanı Cengiz Kaplanhan, KALANDER Başkanı Şuayip Demir, Kalehaber Sahibi Ercihan Çakmak ve sünnet yapılacak çocukların aileleri katıldı.

Şölen, ilk olarak Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Ardından, Keskin Halay Ekibi birbirinden güzel yöresel oyunlar oynadı. Daha sonra sponsorlara ödül verildi. Şölene katılan çocuklar ve aileleri coşkulu bir gün geçirdi. Baştan sünnet edilen çocuklar ve aileleri olmak üzere şölene katılan tüm insanlara teşekkür eden Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, “Çocuklarımız şimdi sünnet, daha sonra damat olacaklar. İnşallah her biriniz o günü de göreceksiniz." dedi.

Devamı Gelecek

Sünnetin hem geleneklerimizin hem de dinimizin bir gereği olduğunu vurgulayan KALANDER Başkanı Şuayip Demir de “Çocuklarımızın erkekliğe ilk adım attıkları bu özel günlerinde yanlarında olmaktan mutluluk duyduk. Sevinçler ve mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.KALANDER ile ortaklaşa değişik projelere imza attıklarını ve atmaya da devam edeceklerini açıklayan Kalehaber Sahibi Ercihan Çakmak ise Kalehaber Grubu olarak 2 gazete, 2 internet sitesi ve bir de ulusal bir kanalın temsilciliğini yaptıklarını söyledi. Çakmak, bu zamana kadar Kırıkkale için çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı