Anahtar Kelimeler:

Gelinlik Sözü Verdi

Gelinlik Sözü Verdi

Vali Güner ve eşi, destek oldukları gençlerin evliliğinde nikah şahitliği yaparken, ihtiyaç sahibi çiftlere gelinlik ve damatlık sözü verdiler.

Nikah Şahitliği

Kırıkkale Valiliği ihtiyaç sahibi çiftlere, gelinlik ve damatlık desteğinde bulunuyor. Valilik, Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından koordine dilen kampanyada, Etiler Mahallesi`nde ikamet eden çiftlerin mutluluklarına ortak oldu. Gökhan ve Mihriban Altan çiftinin düğüne katılan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ve eşi Berrin Güner, çiftlerin nikah şahitliğini yaptı. Nikah şehitliği sonunda Berrin Güner, evlilik cüzdanını Mihriban Altan`a verdi. Nikahın hemen ardından piste çıkan çift, sazlar eşliğinde Oyunlar oynadı. Düğün sırasında Vali Güner, vatandaşların dertlerini dinledi ve sorunların çözümü için yardımcı olacağı sözünü verdi. Düğün sonunda Altan çiftine, Kırıkkale adetlerine göre zarfın içinde para takdim edildi.

Sosyal Bir Çalışma

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Valfı depolarında kullanıma hazır gelinlik ve damatlıkların bulunduğunu açıklayan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Atlan çiftinin gelinliğini İl Halk Eğitim Merkezi`nin diktiğini, damadın takımının ise esnaftan satın alındığını söyledi. Daha önce de ihtiyaç sahibi ailelerin düğünlerine katkı sağladıklarını belirten Vali Güner, "Kimine, damatlık, kimine gelinlik, kimine ise ev eşyası alındı. " dedi. Düğün yapmakta sıkıntı yaşadığını söyleyen damat Gökhan Altan, "Yardım etmesi için Kırıkkale Valiliği`ne başvuruda bulundum. Bana yardım edeceklerine dair hemen cevap verdiler.

Vali’ye Teşekkür

Vali Güner, benimle bizzat ilgilendi. Hatta düğünüme de geleceğini söyledi. Ben önce inanmadım. Çünkü `ilin baş amiri benim düğünüme gelmez` dedim. Fakat yanılmışım. Vali düğünüme geldi ve benim nikah şahidim oldu. " şeklinde mutluluğunu dile getirdi. Vali Güner`e teşekkür ederek sözlerine başlayan Mihriban Altan da "Valinin eşi Berrin Güner`in nikah şahidim olacağına, rüyamda görsem inanmazdım. Düğünüme gelerek beni mutlu etti. " diye konuştu. Devletin sıcak ellini düğünlerinde bir daha gördüğünü ifade eden damat Gökhan Altan`ın babası İbrahim Altan ise vali ve eşine, kendilerini onurlandırdıkları için teşekkür etti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı