Anahtar Kelimeler:

Seçim Değerlendirmesi

Seçim Değerlendirmesi

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Dr. İdris Karakuş bir basın açıklamasında bulunarak tüm Kırıkkale halkına seçimde kendilerine gösterilen ilgiden ötürü teşekkür etti.

Topluma Hizmet İçin

Karakuş yazılı olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “12 Haziran 2011 tarihinde Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de bir milletvekili seçimi yapıldı. Bu seçim sürecinde heyecanlı olaylar, tatlı hatıralar, güzel münakaşalar ve bazen istenmeyen vakalar yaşandı. Artık bunları geride bırakacağız ve bazen de tebessüm ederek anacağız; bundan sonraki süreci dikkatle izleyeceğiz; ülkemiz ve özellikle Kırıkkale’miz için doğru, güzel, müspet işlerin yapılması hususunda gayet göstereceğiz, sorumluların ve yetkilendirilenlerin gayret etmesi için çalışacağız. Bizler medeni ve toplumun aydın kabul ettiği insanlarız. Topluma hizmet, bizim omuzlarımıza yüklenen bir görevdir.

Başarılar Diledi

Biz görevimizi layık-ı veçhile yerine getirmeye çalışacağız diyen Karakuş, “12 Haziran seçimlerinde hemşerilerimiz bir nevi Habur olayını, Polise atılan tokadı, işsizliği, ekonomik krizi, ilgisizliği ve sahipsizliği onaylamış oldu, geçici olarak tolerans tanıdı; AKP’li üç hemşerimize yetki ve sorumluluk verdi. Seçim sürecinde şahsıma gösterilen yakın ilgi ve güven duygusu beni son derece bahtiyar etmiştir. Tüm hemşerilerime ve dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyor, her zaman hadim ve hizmetlerine ram olduğumu belirtmek istiyorum. Kırıkkalelilerin her şeyin iyisine layık olduğunu vurgularken Cenab-ı Hakk’tan mutluluklar, huzur dolu bir hayat ve başarılar niyaz ediyorum.”



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli