Anahtar Kelimeler:

ŞİFA SU HİZMETTE

ŞİFA SU HİZMETTE

Kırıkkale Balışeyh İlçesi Beyobası Köyü Halil Fakılı Mezrası’nda kurulan DENEKDAĞI Şifa Su Üretim Tesisleri kısa süre içerisinde faaliyete geçecek.19 Lt’lik damacana üretimiyle faaliyete geçecek olan tesiste damacanalara sular el değemeden laboratuarlardan geçerek dolduruluyor

Tesis Hazır Durumda

Balışeyh İlçesi’ne bağlı Beyobası Köyü Halil Fakılı Mezrası’nda kurulan ve yakın bir zaman içerisinde faaliyete geçecek olan DENEKDAĞI Şifa Su Tesisleri için çalışmalarda sona gelindi. Kırıkkale’de ve çeşitli illerde bayiliklerinin olacağını belirtilirken, fabrika için de açılış organizasyonu hazırlıkları yapılıyor. DENEKDAĞI Şifa Su Tesisleri’nde üretim için gerekli makinelerin ve laboratuarların hazır olduğu öğrenildi.

Kısa Sürede Faaliyete Geçecek

DENEKDAĞI Şifa Su Tesisleri İşletme Sahiplerinden Faruk Tatoğlu, Yaşar Erdal, Mustafa Doğan ve Mahmut Tatoğlu yaptıkları açıklamalarda el değmeden üretimin yapıldığı ve suların laboratuarda kontrol edildiğini belirttiler. Açıklamalarda bulunan DENEKDAĞI Şifa Su İşletme Sahiplerinden Faruk Tatoğlu, Tesisin kısa süre içerisinde Kırıkkale’de faaliyete geçeceğinin altını çizdi

İstihdam Sağlayacak

Kırıkkale’ye su alanında hizmet vermenin yanı sıra bünyelerinde istihdam sağlayacaklarının söyleyen DENEKDAĞI Şifa Su İşletme Sahiplerinden Faruk Tatoğlu, doğal minerallerin bulunduğu suda el değmeden tesiste üretim yapıldığının altını çizdi. Tatoğlu, “Kurmuş olduğumuz tesisimizde sular laboratuarlardan geçerek, dolumları yapılmaktadır. Tesisimiz 1500 metrekare alan içerisine kurulmuştur” dedi.

Hizmet Vereceğiz

Bayiliklerin dağıtıldığını ve çalışmalarda son noktaya gelindiğinin altını çizen DENEKDAĞI Şifa Su Üretim Tesisi İşletme Sahiplerinden Mustafa Doğan, Güzeltepe Mah. Hürriyet Cad. üzerinde de ana bayiliklerinin bulunduğunun altını çizdi. Doğan, “Kırıkkale kurmuş olduğumuz tesisimizde sağlığa uygunluk ve temizliği her zaman ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bu anlayış ile de Kırıkkaleli hemşerilerimize hizmet edeceğiz” dedi.



erdal şeran
12.08.2016 12:10:54
fabrika ne zaman faliyete geçecek

  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu