Anahtar Kelimeler:

Para Çekerken Yakalandı

Para Çekerken Yakalandı

İnternet ile iş adamlarının banka hesaplarını boşaltmaktan sabıkalı Davut Ö., son işinde yakayı ele verdi. Davut Ö., çaldığı parayı çekmek için gittiği bankada kıskıvrak ele geçirildi

İstanbul’dan Kırıkkale’ye

İstanbul’da bir iş adamının banka hesabına internetten girerek çekilen 22 bin lira, Kırıkkale’de 35 yaşındaki Davut Ö. adlı işsiz vatandaşın hesabına yatırıldı. Hesabına yatırılan parayı bankadan çekmek isteyen Davut Ö., polis ekiplerince suçüstü yakalandı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kırıkkale polisi, İstanbul’da bulunan ve adı açıklanmayan bir iş adamının yaptığı ihbar sonucu sonucu harekete geçti. İstanbul-Ankara hattında çalışma başlatan polis, internet aracılığı ile iş adamının hesabından çekilen 22 bin liranın Kırıkkale’de 35 yaşındaki Davut Ö. adlı vatandaşın hesabına yatırıldığını tesbit etti.

Sabıkası Varmış

Daha önce internet ile başkasına ait hesaba girerek para çekmekten sabıkası bulunan Davut Ö., hesabına gönderilen parayı ilgili bankadan çekmek isterken Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan zanlı Davut Ö., Kırıkkale’de çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Delice Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu